Piispanportti 7 A20

4 huonetta

, 91m2

Koko91 m2
Huoneistotyyppi4h+k+s+var
Velatonhinta557 830,00 €
Myyntihinta195 240,50 €

Asunto Oy Piispanportin Aura

Viihtyisä koti, jossa on runsaasti säilytystilaa ja oma sauna.

Tilava neljännen kerroksen koti isommallekin perheelle. Kodissa on oma sauna, kylpyhuone kahdella suihkulla sekä erillinen wc. Keittiöön on valittu "Raikas" sisustustyyli, jonka alakaapistoissa ja korkeissa kaapeissa on kaunis puusyykuvio, yläkaapistot ovat raikkaan valkoiset. Kodin lattiamateriaalina on Tarkettin 3-sauvainen vaalea parketti. Suurella lasitetulla parvekkeella on mukava vilvoitella vaikkapa saunan jälkeen. Parvekkeella on myös erillinen varastotila, esimerkiksi kausitavaroiden säilytykseen.

Tervetuloa esittelyyn sunnuntaina 14.4.2024 klo 12.00-12.45. Tule tutustumaan sisustettuihin malliasuntohin. Osoite Piispanportti 7, 02240 Espoo

Asunto Oy Piispanportin Aura

Piispanportin Aura – myynnissä modernit kerrostalokodit suositusta Piispanportin korttelista. 6-8 kerroksinen kerrostalo Aura valmistui omalle tontille Piispanporttiin, Olarin ja Matinkylän erinomaisten palveluiden äärelle. Yhtiössä on 63 asuntoa, joiden asuntokoot ovat 28 m² – 125m². Saatavilla vielä muutamia haluttuja kolmioita ja suurempia huoneistoja. Kauniit sisustusmateriaalit on huolellisesti valittu vastaamaan tämän päivän asumisen toiveita.

Asuntojen parvekeratkaisut vaihtelevat asunnon koon ja kerroksen mukaan. On lasitettuja parvekkeita, terassipihoja, ranskalaisia parvekkeita sekä yhdessä asunnossa kattoterassi. Taloyhtiön sisäpihalle muodostuu viihtyisä oleskelukeidas viher- ja istutusalueineen. Laadukkaat leikki- ja ulko-oleskelualueet mahdollistavat esimerkiksi grillijuhlien järjestämisen. Piha-alue rajoittuu rauhalliseen kallioiseen metsänäkymään.

Piispanportin Auran kodit ovat esteettömiä kulultaan. Auran lämmitysmuotona on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen patterilämmitys, joka on energiatehokas ja toimitusvarma. Pysäköintihalli sijaitsee kätevästi katutasossa olevassa kellarikerroksessa, johon on suora hissiyhteys. Autopaikkoihin on saatavilla latauspaikka sähköautolle. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Lisätietoa maksuista

Arvioidut vastikkeet: Rahoitusvastike 1:tä maksetaan enintään kahtena ensimmäisenä vuonna valmistumisesta lukien, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Rahoitusvastike 1 arvio on 0,0028 €/jyvitetty osake (sisältää vain koron osuuden, arvioitu korkokannan 4.9.2023 / 4,055 % mukaan). Rahoitusvastike 2 arvio on 0,0052 €/jyvitetty osake (lyhennysten alkamisen jälkeen, arvioitu korkokannan 4.9.2023 / 4,055 % mukaan). Lyhennysten kerääminen osakkailta aloitetaan 1.6.2025.

Arvioitu kokonaislaina-aika 25 vuotta, joista enintään kahden ensimmäisen vuoden ajan maksetaan vain korkoa. Yhtiölainan korko 12kk euribor + marginaali 1,00 %.
Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään. Yhtiölaina maksettavissa kaupanteon yhteydessä.

Arvioitujen hoito- ja rahoitusvastikkeiden lisäksi peritään vesimaksua 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Autopaikat 45 kpl myydään erillisinä osakkeina. Autohallipaikkaosakkeen hinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Kohde on valmistunut 26.10.2023. Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille

Huoneisto
A20
Huoneistotyyppi
4h+k+s+var
Pinta-ala
91 m²
Sijaintikerros
4/6
Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Käyntiosoite
Piispanportti 7
Kaupunginosa
Olari
Postiosoite
02240 ESPOO
Kohde
Asunto Oy Piispanportin Aura
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
B
Lämmitys
Kaukolämpö
Hissi
Kyllä
Myyntihinta
195 240,50 €
Lainaosuus
362 589,50 €
Velatonhinta
557 830,00 €
Hoitovastike
373,10 € / kk
Rahoitusvastike I (korko)
1 561,92 € / kk
Rahoitusvastike II (korko + lyhennys)
2 900,72 € / kk
Vesimaksu
20,00 € hlö / kk

Huippusijainti

Piispanportissa kaikki on lähellä

Olari sijaitsee Länsiväylän rauhallisella pohjoispuolella noin 15 kilometriä Helsingin keskustasta länteen. Iso Omenan palvelut ja hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat lähellä, vain alikulkutunnelin päässä. Myös omalla autolla pääset liikkumaan vaivattomasti. Olarissa on useita kouluja sekä päivä- ja iltapäiväkoteja. Lähiympäristö tarjoaa hyvät pyöräily- ja ulkoilumaastot. Keskuspuiston luonto Olarin pohjoisosassa ja merenrantaraitti uimarantoineen sekä kahviloineen ovat nekin lähettyvillä.

Kuvituskuva

Ota yhteyttä

Lisää viestikenttään taloyhtiön nimi, josta olet kiinnostunut.
Hidden
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Suostun tietojeni käyttöön
Lähettämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse. Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi. Lisätietoja tästä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
EKE-Rakennus Oy, myyntijohtaja Katri Waris

Katso lisää Piispanportin Auran koteja

Tutustu asukkaiden tarinoihin