West 51 Yritysalue, Sundsberg

Sundsbergin yritystie, Kirkkonummi

n. 8 hanketta 
Toimitilojen kokon. 1 000 - 15 000 m²
ValmistuminenRakenteilla alkaen 2023

HUOMISEN TOIMITILAA YLIVERTAISELLA SIJAINNILLA

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi tehokkaat toimitilat näyttävälle paikalle

Nyt on oivallinen hetki lähteä suunnittelemaan huomista. Länsiväylän varteen, Kehä III:n sisäpuolelle rakentuva West 51 yritysalue on ainutlaatuinen mahdollisuus. Alue tuo kaivattuja uusia tuulia läntisen pääkaupunkiseudun yritystonttitarjontaan.

West 51 Yritysalue

  • Lainvoimainen asemakaava
  • Maapinta-ala yhteensä 550 000 m2
  • Rakennusoikeutta kaikkiaan (KTY) n. 110 000 k-m2
  • Toimitilarakentamista eri muodoissa
  • Tonttitehokkuus 0,3–0,5

West 51 projekti toteutetaan yhteistyössä GEM Property Oy ja Bridge Properties Oy kanssa

Liikennöitävyys ja näkyvyys Länsiväylän varressa ovat huippuluokkaa

West 51 yhdistää monenlaiset toimijat, mahdollistaen niin tuotanto-, toimisto- että datakeskustilojen sijoittumisen alueelle. Asemakaava on lainvoimainen ja West 51:n ensimmäiset hankkeet lähtivät rakenteille vuoden 2023 aikana.

Kerro, millaisia tulevaisuuden tavoitteita teillä on. Me kuuntelemme, ideoimme ja toteutamme alueelle yhdessä kanssanne yrityksenne liiketoiminnan tarpeisiin suunnitellut toimitilat tai tuotantotilat. Alueelle mahtuu useita edelläkävijöitä ja sitomaton tonttijako mahdollistaa erilaajuisia toimitiloja asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityinä.

.

West 51 yhdistää monenlaiset toimijat, mahdollistaen niin tuotanto-, toimisto- että datakeskustilojen sijoittumisen alueelle.
Westi 51 Yrityskylä, Kirkkonummi. Huomisen toimitilaa ylivertaisella sijainnilla.

Vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja – yrityksesi hyödyksi

West 51 tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yrityksellesi tarjoamalla alueelle sijoittuvan Microsoftin datakeskuksen kautta hiilineutraalia kaukolämpöä alueen rakennusten lämmittämiseksi. Hukkalämmön kierrättämisellä on merkittävä ilmastovaikutus, ja yhdessä lämpöpumppujen kanssa ison datakeskuksen hukkalämmöllä voidaan tuottaa merkittävä osa alueen kaukolämpötarpeesta Kestävästi rakennetut ja muuntojoustavat rakennukset säilyttävät arvonsa.

Haluamme edistää kaikissa hankkeissamme vastuullisia ja kestäviä ratkaisuja

Käytettävät keinot ja ratkaisut valitsemme asiakkaan kanssa yhdessä. Ottamalla huomioon suunnittelussa rakennuksen koko elinkaareen voidaan tehdä vastuullisia pitkälle kantavia päätöksiä käyttäjien, sijoittajien ja ympäristön kannalta. Uudisrakennukset pitävät paremmin lämpöä, kuluttavat niukemmin sähköä ja vettä, ovat tiiviimpiä ja hyödyntävät modernia talotekniikkaa. Vastuullisessa ympäristössä on hyvä yrittää ja kasvaa.

Westi 51 Yrityskylä, Kirkkonummi. Huomisen toimitilaa ylivertaisella sijainnilla.

Mistä vain, minne vain, sujuvasti ja nopeasti

West 51 sijaitsee Länsiväylän varrella Kehä III:n kainalossa, josta on sujuvat yhteydet pääväylille ja nopeat kulkuyhteydet monipuolisten palvelujen äärelle. Länsiväylää pitkin ajaa kauppakeskus Iso-Omenaan Espooseen 10 minuutissa. Junalla pääsee Helsinkiin ja lentokentälle puolessa tunnissa. Kirkkonummi kuuluu Helsingin joukkoliikenteen alueeseen. Myös pyöräilijät arvostavat alueen hyviä kevyen liikenteen reittejä.

Masalan
juna-asema
3 km
Kivenlahti
Metro-asema
5 km
Lentokenttä
35 km
Kauppakeskus
Iso Omena
11 km

Ota yhteyttä!