Hyppää sisältöön
West 51 Yrityskylä

Räätälöityjä toimitiloja yrityksesi tarpeisiin

uudet yksilölliset toimitilat

Etsitkö yrityksellesi uusia tuotanto- tai toimitiloja?

Toimitilarakentamisessa suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa yrityksen käyttöön täsmälleen sopivat toimitilat ja toteutamme ne uudisrakentamisena omistamillemme tonteille tai räätälöityinä tilaratkaisuina jo olemassa oleviin rakennuksiimme.

Tällä hetkellä suunnittelemme uusia toimitiloja Sundsbergin yrityskylään, vuokrattavia toimitiloja on vapaana Vantaalla.

Kehitteillä

West 51 Yritysalue

Ainutlaatuinen mahdollisuus Länsiväylän Varrella

West 51 yritysalue nousee Länsiväylän varteen, Kehä III:n sisäpuolelle, tarjoten yrityksille houkuttelevan mahdollisuuden. Tämä alue tuo kaivattua uutta virtaa läntisen pääkaupunkiseudun yritystonttitarjontaan. Sijainti on vertaansa vailla, sillä liikennöitävyys ja näkyvyys Länsiväylän varressa ovat huippuluokkaa.

West 51 yhdistää erilaiset toimijat tarjoten mahdollisuuden sijoittua alueelle, oli kyse sitten tuotanto-, toimisto- tai datakeskustiloista. Asemakaava on jo lainvoimainen, ja ensimmäiset hankkeet ovat käynnistyneet vuoden 2023 aikana.

Tervetuloa luomaan menestystarinoita tähän ainutlaatuiseen yritysalueeseen!

Valmistunut toimitila

Vantaan Rasti

Vuonna 2022 valmistunut Vantaan Rasti edustaa pitkäaikaista logistiikkakehityshankettamme, ja se sijaitsee pääkaupunkiseudun tärkeimmällä logistiikka-alueella Vantaan Viinikkalassa Kehä III:n varrella.

Tarjoamme moderneja toimitiloja yrityksille, jotka kaipaavat ensiluokkaisia varasto- ja teollisuustiloja huippusijainnilla. Vantaan Rastissa on tilaa vielä yhdelle toimijalle, vuokrattava pinta-ala on noin 3700 m².


The Loft House toimistotalo Espoossa

Referenssikohde

The Loft House toimistotalo

The Loft House toimistotalo sijaitsee kasvavan toimisto- ja palveluympäristön ytimessä Espoon Olarissa. Moderni ja muuntojoustava toimistokiinteistö on valmistunut 2021.

west 51 toimitiloja

Yrityskylä on nyt West 51

EKE-Rakennus on aloittanut Kirkkonummen Sundsbergiin rakennettavan West 51 -yrityskylän tonttien ja rakennussopimusten markkinoinnin suomalaisten yritysten lisäksi kansainvälisille toimijoille. Alue on yksi Helsingin seudun merkittävimmistä kehittämisalueista.

West 51 yritysalue tarjoaa tuotanto- ja toimitiloja yrityksellesi.
Referenssikohde Volvo Trucks

Referenssikohde

Volvo arvostaa rakentajan joustavuutta ja vastuun ottamista

Volvo on erittäin tyytyväinen lentokentän lähellä sijaitseviin tiloihinsa, joissa on myös pääkonttorin lisäksi jälleenmyyntipiste ja korjaamo. Volvon tilat ovat osa EKEn Aviapoliksen aluekehityshanketta, joka nyt tulee päätökseen..

Ota yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi uudet toimivat tilat.

Hae sisältöä