Tallinmäki, Kirkkonummi

Asuntojen määrä28
Asuntojen koko29-121 m2
Valmistuminen

Tulossa uutta Kirkkonummen ydinkeskustaan

tervetuloa Tallinmäen kortteliin!


Ydinkeskustaan, kirkon edustalle nousee Tallinmäen pikkukaupunkikortteli, joka tarjoaa kodin noin 500 asukkaalle. Tässä ainutlaatuisessa korttelissa yhdistyvät moderni asuminen, laadukas suunnittelu ja erinomainen sijainti. Tallinmäen korttelissa ei ole unohtunut myöskään mukavuus ja käytännöllisyys. Alueen kaavamuutos vahvistettiin viime vuonna. Rakentaminen alkaa, kun vanhat toimistotalot puretaan.

Yksilöllisiä uusia koteja

Tallinmäen kortteliin nousee yhteensä kolme viihtyisää kerrostaloa, tarjoten monipuolisia asumisvaihtoehtoja kaikenikäisille asukkaille.
Asuntoyhtiöön on suunnitteilla keskimääräistä suurempia asuntoja, jotka soveltuvat moderniin ja mukavaan elämään. Valittavanasi on myös kaksikerroksisia asuntoja, jotka luovat kodikasta tilaa ja joustavuutta arkeen.

Ensimmäinen asuinkerrostalo on nyt suunnitteilla, johon tulee yhteensä 28 uutta kotia. Asunnot ovat yksiöistä 4-5 huoneen asuntoihin, noin 29,0 m² – 121,0 m².

Kohteen erikoissuunnittelu on kesken, joten kaikkiin yllä mainittuihin tietoihin voi tulla vielä muutoksia.

EKE-Rakennus Oy on merkittävässä roolissa kehittämässä ns. Tallinmäen aluetta, joka sijoittuu Kirkkonummen liikekeskustaan.

Sijainti on vertaansa vailla Kirkkonummen keskustassa

Tulevan asuinkorttelin vieressä sijaitsevat Kirkkonummen tori, kirkko ja Fyyri-kirjasto. Lisäksi tulevaisuudessa torialue uudistetaan entistä viihtyisämmäksi kunnan toimesta, tarjoten asukkaille upean ympäristön yhteiseen oleskeluun ja tapahtumiin.

kauppakeskus
Kirsikka
750m
apteekki
750m
juna-asema
700m
kirjasto
200m

Liity VIP-asiakkaaksi

Ilmoittaudu siis VIP-rekisteriimme, niin pääset valitsemaan uuden tulevan kotisi ensimmäisten joukossa.

Liittyminen on helppoa, välitä meille vain yhteystietosi, niin olet VIP-asiakkaana: asuntomyynti@eke.fi. Lisääthän viestiin nimeksi Tallinmäki.

Kysy lisää tulevasta Tallinmäen kohteesta asuntomyynnistämme
09 6130 3450.

Onnellinen pariskunta löysi uuden kodin.

Kohti uutta omaa kotia

Myynnissä uusia koteja Helsingissä ja Espoossa

EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja samalla asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Me rakennamme uusia koteja asukkaita kuunnellen. Olisiko sinunkin arkesi parempaa uudessa kodissa, jossa asuminen on helppoa ja asuinneliöt on käytetty hyödyllisesti?

Tutustu EKEn myynnissä oleviin asuntoihin ja sovi oma esittelyaikasi asuntomyynnistä asuntomyynti@eke.fi tai 09 6130 3450

Tervetuloa tutustumaan myynnissä oleviin uusiin koteihin!