Hyppää sisältöön

Taloyhtiöt

Taloyhtiöt

Uusia koteja asukkaita kuunnellen

EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja samalla asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Me rakennamme uusia koteja asukkaita kuunnellen. Olisiko sinunkin arki parempaa uudessa kodissa, jossa asuminen on helppoa ja asuinneliöt on käytetty hyödyllisesti?

Etsitkö kotia?

Löydä unelmiesi koti helposti ja nopeasti! Meidän avullamme voit selata laajaa valikoimaa erilaisia asuntoja eri hintaluokissa ja sijainneissa. Olit sitten ensiasunnon ostaja, perheellinen tai etsit vain vaihtelua nykyiselle asumismuodollesi, me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan kodin. EKE:n asuntohaulla löydät helposti seuraavan kotisi. Aloita etsintäsi tänään ja tee unelmistasi totta!

Myynnissä loft-kodit

Koti ilman kompromisseja

Suosittu ja odotettu EKE Loft -konsepti saa jatkoa Helsingin Verkkosaareen. Asunto Oy Verkkosaaren Artuksen myynti on nyt käynnissä.

Raakavalmis EKE Loft -tasoinen koti mahdollistaa sen, että voit itse suunnitteilla kotisi huonejaon, päättää materiaalit ja toteuttaa unelmiesi keittiön. Tutustu lisää loft-koteihin ja toteuta persoonallinen kotisi!

Myytävät asunnot HELsinki

Töölöläistä kaupunkielämää


Töölö on monille Helsingin asukkaille yksi kaupungin houkuttelevimmista asuinalueista. Se tarjoaa asukkailleen kaupunkielämän mukavuudet yhdistettynä luonnonläheisyyteen ja kulttuuririkkauksiin.

Töölö on hyvin liikenneyhteyksien varrella, joten pääset helposti kulkemaan niin julkisilla kuin omalla autolla muihin kaupunginosiin. Se on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen paikka asua Helsingissä. Tutustu Töölön muuttovalmiisiin koteihin.

Myytävät asunnot ESPOO

Asu mukavasti Piispanportissa

Asunto Oy Piispanportissa asuminen on mukavaa ja helppoa, lisäksi monipuoliset palvelut ovat naapurissasi. Asukkaiden käytössä on viihtyisä saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Suojaisalla sisäpihalla on mukava viettää aikaa yksin tai seurassa. Rauhallinen piha-alue rajoittuu kallioiseen metsänäkymään. Pysäköintihalli sijaitsee katutasossa olevassa kellarikerroksessa, johon on suora hissiyhteys. Pääset kuivin jaloin autolle oli vuodenaika ja keli mikä tahansa. Piispanportin Auran kodit ovat muuttovalmiita, yhtiö valmistui lokakuussa 2023.

Tulevia uudisKohteita

Uusia koteja suunnitteilla Espooseen ja Kirkkonummelle

Tutustu EKEn suunnitteilla oleviin asuntoihin ja ilmoittaudu samalla VIP-rekisteriimme, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

Tervetuloa tutustumaan suunnitteilla oleviin uusiin koteihin!

Tutustu asukastarinoihin

Search