Hyppää sisältöön
Historiakuva, Helsingin kaupunginteatteri

EKE-Rakennus Oy

Perheyritys vuodesta 1961

EKE-Rakennus OY

Olemme rakentamisen moniosaaja

EKE-Rakennus Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja osa monialaista EKE-konsernia.

EKE-Rakennus Oy on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja osa monialaista EKE-konsernia. Rakennamme asuntoja ja kokonaisia asuinalueita. Kehitämme ja vuokraamme myös toimitiloja. Markkina-alueenamme Suomessa on pääkaupunkiseutu ja sen ympäristö.

Perheyritys vuodesta 1961

Kasvava ja kehittyvä perheyhtiö

EKE-Rakennus on kasvanut rakennesuunnitteluun keskittyneestä insinööritoimistosta merkittäväksi ja monipuoliseksi rakennusalan toimijaksi. Tänä päivänä EKE-Rakennus on edelleen perheyhtiö, jossa yrittäjyys tuo toimintaan kasvollisen ja pitkäjänteiseen kehittämiseen sitoutuneen omistajuuden.
EKE:n filosofiaan on perustamisesta alkaen kuulunut jatkuva kehittäminen ja uudistuminen ja siksi EKE on yksi toimialansa menestyneimpiä yrityksiä maassamme. Jatkuva innovointi asiakkaidemme parhaaksi on osa EKE:n perimää. Lupaamme, että aktiivinen kehittäminen jatkuu, kuten se on tehnyt jo yli 60 vuotta.

Tea Ekengren
Toimitusjohtaja, EKE-Rakennus Oy

Toimitusjohtaja, Tea Ekengren, EKE-Rakennus Oy
WeeGee

Yrityksen historia

Vuonna 1961 Bertel Ekengren perusti rakennesuunnitteluun keskittyneen Insinööritoimisto Bertel Ekengren Ky:n. Yrityksen alkuvuosien tärkeimpiä rakennesuunnittelukohteita olivat mm. Helsingin Kaupunginteatteri, Sibelius-monumentti, Ratinan stadion Tampereella sekä Weilin & Göösin painotalo Espoossa.

EKE ja kestäväkehitys

EKE-Rakennus Oy toimii ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. Tunnemme vastuumme sidosryhmiämme kohtaan ja motivoitunut ja jatkuvasti kehittyvä henkilöstö on tärkeä voimavaramme. Ympäristövaikutuksia EKE:ssä tarkastellaan koko elinkaaren laajuudelta, tuotekehityksestä kierrätykseen. Toimitusketjun vastuullisuutta tarkastelemme myös alihankkijoidemme osalta.

Fiiliskuva
EKE-Rakennus Oy, rakentamisen moniosaaja

Liiketoimintamme kulmakivet

Visiomme
EKE-Rakennus on asiakkaidemme ja sidosryhmiemme paras yhteistyökumppani, haluttu ja arvostettu työnantaja sekä toimialaamme uudistava edelläkävijä.
Toimimme pitkäjänteisesti, kannattavasti ja pyrimme kasvamaan hallitusti riskejä välttämällä.

Missiomme
EKE-Rakennus tarjoaa asiakkaillemme luotettavuutta, käyttäjämukavuutta ja kustannustehokkuutta edistyneimmän tekniikan ja hyvän palvelun avulla. Haluamme tarjoamillamme ratkaisuilla myös edistää kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Kaikkia toimiamme yhdistää halu huolehtia asiakkaistamme hyvin, koska tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme perusta. Olemme sitoutuneita hyvään laatuun kaikessa mitä teemme.

Ajankohtaista

Search