Asunto Oy Verkkosaaren Artus, Helsinki

Vanha talvitie 31, 00580 Helsinki

Asuntojen määrä46
Asuntojen koko39,0 - 80,5 m2 m2
Valmistuminen1. vaihe 31.8.-31.10.2024

myynnissä uniikit EKE loft -kodit

Olet yksilö. Entä kotisi?

Uusi asunto Helsingistä, tulossa yksilöllisiä loft-asuntoja Verkkosaareen!
Helsingin toinen EKE Loft-kerrostalo, Asunto Oy Verkkosaaren Artus nousee Kalasatamaan itäiseen kantakaupunkiin. Verkkosaaren Artus on huolellisesti suunniteltu sulautumaan kotikulmilleen, merelliseen kaupunkimaisemaan. Ja kodiksi sinulle, joka haluat asumiseltasi enemmän.

Tee sijoitus tulevaisuuteen

Miksi valita EKE-Loft koti?

Puolihitas-kohde on hyvä sijoitus, sillä ensimmäinen ostohinta on säännelty, mutta voit myydä kodin seuraavalle markkinahintaan.

Asunnon tuottoa voit lisätä myös rakentamalla itse asunnon valmiiksi ja valitsemalla pintamateriaalit budjettisi mukaan.

Unohtamatta sitä, että Verkkosaari on urbaani ja kehittyvä alue kantakaupungissa, jossa pääset nauttimaan kaupungin sykkeestä sekä meren läheisyydestä.

Upea valkoinen keittiö asiakkaamme loft-kodissa.

Ladattavat materiaalit

Asunto Oy Verkkosaaren Artus toteutetaan Puolihitas-kohteena.
Yhtiö sijaitsee Helsingin Kaupungin vuokratontilla osoitteessa Vanha talvitie 31, 00580 Helsinki. PANKOW-asuinkortteli rakennetaan lähelle Hermannin rantapuistoa. Asuinkortteliin tulee yhteensä neljä taloyhtiötä, yhteinen pihakansi ja sen alapuolelle pysäköintilaitos.

Asunto Oy Verkkosaaren Artuksen taloyhtiö koostuu 39–80,5 m² kokoisista 1 h tyyppisistä asuintiloista, jotka toteutetaan Raakavalmis EKE Loft -tasoisina. Asuintilojen vapaa huonekorkeus on noin neljä metriä. Seitsenkerroksiseen taloyhtiöön tulee 46 asuntoa sekä mm. kerhotila ja yhteissaunat.

Rakennuksen faktat

 • Puolihitas-kohde, arvonta suoritettu 20.11.2023.
 • Helsingin Kaupungin vuokratontti
 • 46 uniikkia EKE Loft -asuntoa
 • Asuntokoot 39,0 – 80,5 m²
 • Noin 4 metrin huonekorkeus
 • 1 h tyyppinen asuintila, raakavalmiilla toteutuksella
 • Asunnoissa kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys
 • A energialuokka
 • Hyvät yhteiset tilat
 • Yhteiskäyttöinen parkkihalli pihakannen alla
 • Autopaikat 27 kpl ovat vuokrapaikkoja, joista kymmeneen sähkölatausmahdollisuus.
 • Arvio sisäpuolisten töiden valmistumisesta (EKE Loft konseptin mukaisesti raakavalmiina)
  1. vaihe 31.8.-31.10.2024, asunnot A9-A46
  2. vaihe 31.8.-31.10.2025, asunnot A1-A8

Verkkosaari – merellinen miljöö kaupungissa


Asunto Oy Verkkosaaren Artus sijaitsee Verkkosaaressa, joka on Kalasatamaan
kuuluva asuinalue Vanhankaupunginselän rannalla, Helsingin itäisessä kantakaupungissa.

Kalasatama tulee olemaan yksi Helsingin uusista vetovoimaisista asuinalueista.
Verkkosaaressa meri on aina lähellä. Verkkosaaresta pääset helposti kantakaupungin sykkeeseen tai vaikkapa nauttimaan kesäpäivästä Mustikkamaan rannoille ja Korkeasaareen.

lähikauppa
500m
Bussipysäkki
200m
Kalasataman
apteekki
900m
Päiväkoti
300m
Kauppakeskus
Redi

900m
Koulu
900m
Havainnekuva Verkkosaaren Artus, loftasuntojen uudiskohde Helsingissä.

Raakavalmis eke loft

Juuri sellainen koti kuin haluat

Raakavalmiissa loft-asunnossa on valmis runko ja valmiiksi toteutetut wc- ja kylpyhuonetilat. Muusta päätät sinä. Suunnittele haluamasi huonejako tai unohda väliseinät kokonaan. Pääset itse toteuttamaan unelmiesi keittiön, lattiapinnoitteet sekä mahdolliset väliseinät. Huonekorkeus on parhaimmillaan neljä metriä – tämä mahdollistaa nukkumaparviratkaisun, joka lisää asuintilaasi. EKE rakentaa raamit, sinä luot mieleisesi lopputuloksen.

Loft-koti ei ole kompromissi vaan juuri sellainen koti kuin sinä haluat.

Arkkitehdin sanat

Asunto Oy Verkkosaaren Artuksessa toteutetaan paljon kansainvälistä huomiota saanutta konseptia kaksivaiheisesta rakentamisesta. Se on poikkeuksellisen asukasystävällinen toteutustapa kerrostalotuotannossa: rakennuttaja toteuttaa tilan, johon asukas voi omana projektinaan toteuttaa asuntonsa.

On ollut ilo työskennellä EKEn kanssa nyt jo toistamiseen ja mahdollistaa omatoimirakentajien haaveet. Edellinen Loft Asunto Oy Helsingin Harkko valmistui Kruunuvuorenrantaan vuonna 2019. Suuri valoisa tila inspiroi varmasti monia toteuttamaan siihen unelma-asuntonsa.

Olemme suunnitelleet asunnon mitat sellaiseksi, että siihen voi toteuttaa useita erilaisia tilaratkaisuja. Loftimaista yhtä suurta tilaa rakastava asukas voi ottaa tilan käyttöön heti, rakentamalla vain mieleisensä keittiön. Asuntoa voi rakentaa vähitellen ja sen voi suunnitella joustavaksi omien vaihtuvien elämäntilanteiden mukaisesti.

Yksilöllisyys ja joustavuus ovatkin meille niin tärkeitä asioita, että jätämme mielellämme kodin toteuttamisen asukkaalle itselleen, oman aikataulun ja budjetin mukaan. Lisäksi olemme kiinnittäneet huomiota yhteistilojen viihtyvyyteen ja siihen, miltä tuntuu tulla kotiin: rakennuksen materiaalien tulee olla laadukkaita ja ulkotilat miellyttäviä. Luhtikäytävätalossa asunnot avautuvat läpi talon vähintään kahteen suuntaan ja välitöntä ulkotilaa on molemmin puolin asuntoa.

Pia Ilonen, Kati Murtola ja Mikaela Neuvo, arkkitehdit SAFA / ILO arkkitehdit

Havainnekuva Verkkosaaren Artus, uudiskohde Helsingissä.

Taloyhtiön yhteiset tilat ja parkkihalli

Ensimmäisessä eli katutason kerroksessa sijaitsee kerho- ja yhteistilat, kuten pesula ja kuivaushuone, irtaimistovarastot, ulkoväline- ja lastenvaunuvarastot.

Kotitalosi seitsemännessä kerroksessa on saunatilat. Tämä erityinen rentoutumispaikka on käytettävissäsi vain hissimatkan päässä
omalta kotioveltasi. Terassilla vilvoitellessa silmiesi edessä avautuu Helsinki parhaimmillaan. Vastarannalla sinulle vilkuttavat Kulosaaren valot, joita voit ihailla raikkaasta meri-ilmasta nautiskellen.

Piha-alue on yhteiskäyttöinen alueen muiden korttelien yhtiöiden kanssa. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla korttelin yhteiskäyttöisessä parkkihallissa. Autopaikat on varustettu sähkölämmityspistokkeella. 10 autopaikassa on sähköauton latausmahdollisuus. Yhtiöstä on porras- ja hissiyhteys sisäkautta parkkihalliin.

.

Asunto Oy Verkkosaaren Artus, Kalasatamassa sijaitseva EKE Loft kerrostalo

EKE Loft webinaari!

Uniikin loft-konseptimme suosio on kasvanut valtavasti, jonka takia pidimme ensimmäisen EKE Loft webinaarin.

Webinaari tarjoaa sinulle syvällistä tietoa loft-asuntojen suunnittelusta, sisustamisen uniikeista mahdollisuuksista sekä jälkirakentamisesta asiantuntijoidemme johdolla.

Katso webinaarin tallenne viereisestä linkistä.

Tutustu ja varaa uusi loft kotisi

Tässä näkymässä näkyy vain osa Verkkosaaren Artuksen asunnoista, kaikki myynnissä olevat asunnot löydä siirtymällä asuntohakuun alla olevasta linkistä.

Uudet asunnot Helsingin Verkkosaaressa

Ota yhteyttä

Lisää viestikenttään taloyhtiön nimi, josta olet kiinnostunut.
Hidden
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Suostun tietojeni käyttöön
Lähettämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse. Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi. Lisätietoja tästä
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Myyntijohtaja Katri Waris

Tutustu EKE Loft tarinoihin