Hyppää sisältöön
EKE City, modernia ja urbaania kaupunkiasumista uudessa kodissa.

Modernia ja urbaania asumista

EKE CITy asunnot

EKE City – Kaupunkiasumista parhaimmillaan

EKE City tarjoaa ainutlaatuisia asumisen kokonaisuuksia kaupunkiasumisen kannalta keskeisiltä sijainneilta, arvostetuilta alueilta ja kattavien kulkuyhteyksien ääreltä.

Myytävät EKE-CITY asunnot Helsinki

Upeat kaupunkikodit valmistumassa pian Töölöön

Asunto Oy Töölön Castellum, Helsinki valmistui syksyn 2023 aikana keskeiselle paikalle ja omalle tontilleen Taka-Töölöön, osoitteeseen Topeliuksenkatu 16, Helsinki. Taloyhtiössä on enää muutamia ainutlaatuisia asuntoja vapaana.


Taloyhtiö koostuu kolmesta asuinrakennuksesta, joiden suojaan muodostuu vehreä puistomainen sisäpiha. Uusi taloyhtiö sulautuu arkkitehtuuriltaan saumattomasti ympäröivään kaupunkimiljööseen.

EKE City kodit

Koteja jotka säilyttävät arvonsa

Rakennamme laadukkaita arvonsa säilyttäviä koteja, jotka ottavat huomioon nykypäivän ja tulevaisuuden kaupunkiasumisen vaatimukset. Laadukkaasti toteutetuissa asunnoissa asukaslähtöiset pohjaratkaisut on viimeistelty huolella valituilla kestävillä materiaaleilla ja edistyneimmällä talotekniikalla, jotka takaavat luotettavuuden ja käyttömukavuuden.

Rakennamme laadukkaita arvonsa säilyttäviä koteja, jotka ottavat huomioon nykypäivän ja tulevaisuuden kaupunkiasumisen vaatimukset.
Asiakkaiden arvostus on toimintamme kivijalka. EKE City tarjoaa yksilöllistä laaturakentamista, joka vastaa aidosti loppukäyttäjien asumisen tarpeisiin.

EKE City asunnot

Yksilöllistä laaturakentamista

Asiakkaiden arvostus on toimintamme kivijalka. EKE City tarjoaa yksilöllistä laaturakentamista, joka vastaa aidosti loppukäyttäjien asumisen tarpeisiin. Panostamme hyvään, läpinäkyvään ja kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen. Kanssamme pysyt osallisena ja ajan tasalla uuden kodin hankinnan vaiheissa. Meille tyytyväinen asiakas on koko toimintamme perusta. Jatkuvalla innovoinnilla ja kehittämisellä haluamme nostaa asiakkaidemme kotona viihtymisen tasoa.

Tutustu EKEN tarinoihin

Uusia koteja ihmisille, joiden sydämet sykkivät Töölölle

Töölö inspiroi kaupunkielämän ja arkkitehtuurin ystäviä. Asunto Oy Töölön Castellum Helsingin rakennuttajaa se innoitti käyttämään perinteisiä rakennusmenetelmiä.

Helsingin kantakaupungissa sijaitseva Töölö on suosittu kaupunginosa, jonka henki ja arkkitehtuuri viehättävät monia. Kantakaupunkiin ja etenkin Töölöön rakennetaan harvoin uudiskohteita. Uudesta kaupunkikodista haavilevien kannattaa suunnata katseensa Taka-Töölöön Kirjailijanpuiston kulmille. Topeliuksenkadulle valmistui lokakuussa 2023 uudisrakennus, joka täyttää monen asunnonostajan toiveet.

Uusia koteja ihmisille, joiden sydämet sykkivät Töölölle.

Hae sisältöä