Hyppää sisältöön

Tulossa olevat uudiskohteet

uutta tulossa

Uusia koteja suunnitteilla Kirkkonummelle ja Espooseen

Tutustu EKEn suunnitteilla oleviin asuntoihin ja ilmoittaudu samalla VIP-rekisteriimme, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

Tältä sivulta löydät tulossa olevat uudet asuinalueet ja korttelit, joihin suunnittelemme uusien kotien rakentamista. Meille on tärkeää, että uusi alue tuntuu kotoisalta heti alusta alkaen, siksi panostamme pihapiirin ja asuinkorttelin viihtyisyyteen jo suunnitteluvaiheessa.

Tervetuloa tutustumaan suunnitteilla oleviin uusiin koteihin!

Tulossa uudiskohde

Suunnitteilla ainutlaatuinen asuinalue Sarvvikiin

Kurkiranta Kirkkonummen Sarvvikissa tarjoaa viihtyisää asumista järven rannalla ja vain kivenheiton päässä merenrannasta, aluetta ympäröi kaunis luonto. Kurkirantaan on suunnitteilla moderneja nykypäivän teknologialla varustettuja kerrostalokoteja.
Uusi asuinalue rakennetaan hyvin liikenneyhteyksien varrelle. Lähietäisyydellä ovat Espoon ja Kirkkonummen monipuoliset palvelut.

Tulossa uudiskohde

Uusia koteja puistomaiseen Niittykumpuun

EKE-Rakennus toteuttaa Niittykummussa sijaitsevaan Vuoritontun asuinkortteliin lähivuosina vaiheittain viisi pienehköä ja viihtyisää kerrostaloyhtiötä ja niiden keskelle suojaisan piha-alueen. 

Asuinkorttelin kodit suunnitellaan monimuotoisesti useisiin eri elämäntilanteisiin sopiviksi: suunnittelussa on rajallinen määrä loft-tyylisiä koteja sekä viihtyisiä kattoterassiasuntoja taloyhtiöiden ylimpiin kerroksiin. Lisäksi toimivia pohjaratkaisuja niin pienempää kotia kuin myös tilavaa perheasuntoa etsiville.

Asunnon ostaminen

Oman asunnon ostaminen on usein yksi parhaista hankinnoista elämän aikana, sillä pitkällä tähtäimellä omassa asunnossa asuminen on edullisempaa kuin vuokralla asuminen. Asuntolainaa lyhennettäessä asunnon omistajan varallisuus karttuu ja myöhemmin myytäessä asunnosta voi saada myös myyntivoittoa.

Kohti uutta omaa kotia

Myynnissä uusia koteja Helsingissä ja Espoossa

EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja samalla asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Me rakennamme uusia koteja asukkaita kuunnellen. Olisiko sinunkin arki parempaa uudessa kodissa, jossa asuminen on helppoa ja asuinneliöt on käytetty hyödyllisesti?

Tutustu EKEn myynnissä oleviin asuntoihin ja sovi oma esittelyaikasi asuntomyynnistä asuntomyynti@eke.fi tai 09 6130 3450

Tervetuloa tutustumaan myynnissä oleviin uusiin koteihin!

Hae sisältöä