Hyppää sisältöön

Tulossa olevat uudiskohteet

uutta tulossa

Uusia koteja suunnitteilla Kirkkonummelle ja Espooseen

Tutustu EKEn suunnitteilla oleviin asuntoihin ja ilmoittaudu samalla VIP-rekisteriimme, niin saat ensimmäisten joukossa tietoa ennakkomarkkinoinnin alkaessa.

Tältä sivulta löydät tulossa olevat uudet asuinalueet ja korttelit, joihin suunnittelemme uusien kotien rakentamista. Meille on tärkeää, että uusi alue tuntuu kotoisalta heti alusta alkaen, siksi panostamme pihapiirin ja asuinkorttelin viihtyisyyteen jo suunnitteluvaiheessa.

Tervetuloa tutustumaan suunnitteilla oleviin uusiin koteihin!

Luonnonläheinen SARVVIK

Kurkirannan Lakeview – koti maisemassa, joka lumoaa sinut

Unelmoitko kodista järven rannalla? Enää ei tarvitse vain haaveilla: Kurkirannan Lakeview Finnträskin rannalla kutsuu sinut nauttimaan luonnon rauhasta ja järvimaiseman kauneudesta samalla, kun nautit modernin ja mukavan asumisen eduista. Uusi asuinalue rakennetaan hyvin liikenneyhteyksien varrelle. Lähietäisyydellä ovat Espoon ja Kirkkonummen monipuoliset palvelut.

Tulossa uutta kirkkonummen keskustaan

Tallinmäen pikkukaupunkikortteli


Kirkkonummen ydinkeskustaan, kirkon edustalle nousee Tallinmäen pikkukaupunkikortteli, joka tarjoaa kodin noin 500 asukkaalle. Tässä ainutlaatuisessa korttelissa yhdistyvät moderni asuminen, laadukas suunnittelu ja erinomainen sijainti.Tulossa uudiskohde ESPOOSEEN

Uusia koteja puistomaiseen Niittykumpuun

EKE-Rakennus toteuttaa Niittykummussa sijaitsevaan Vuoritontun asuinkortteliin lähivuosina vaiheittain viisi pienehköä ja viihtyisää kerrostaloyhtiötä ja niiden keskelle suojaisan piha-alueen. 

Asuinkorttelin kodit suunnitellaan monimuotoisesti useisiin eri elämäntilanteisiin sopiviksi: suunnittelussa on rajallinen määrä loft-tyylisiä koteja sekä viihtyisiä kattoterassiasuntoja taloyhtiöiden ylimpiin kerroksiin. Lisäksi toimivia pohjaratkaisuja niin pienempää kotia kuin myös tilavaa perheasuntoa etsiville.

Uudessa omassa kodissa on ihana rentoutua.

Asunnon ostaminen

Oman asunnon ostaminen on usein yksi parhaista hankinnoista elämän aikana, sillä pitkällä tähtäimellä omassa asunnossa asuminen on edullisempaa kuin vuokralla asuminen. Asuntolainaa lyhennettäessä asunnon omistajan varallisuus karttuu ja myöhemmin myytäessä asunnosta voi saada myös myyntivoittoa.

Kohti uutta omaa kotia

Myynnissä uusia koteja Helsingissä ja Espoossa

EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja samalla asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Me rakennamme uusia koteja asukkaita kuunnellen. Olisiko sinunkin arkesi parempaa uudessa kodissa, jossa asuminen on helppoa ja asuinneliöt on käytetty hyödyllisesti?

Tutustu EKEn myynnissä oleviin asuntoihin ja sovi oma esittelyaikasi asuntomyynnistä asuntomyynti@eke.fi tai 09 6130 3450

Tervetuloa tutustumaan myynnissä oleviin uusiin koteihin!

Hae sisältöä