Hyppää sisältöön
Kuvistuskuva Shutterstock

Asunnon ostamisen polku

Meiltä asunnon ostaminen on sujuvaa ja turvallista. Autamme sinua jokaisessa vaiheessa, jotta ehdit tutustua huolella uuden kotisi hankintaan ja asuntokaupat etenevät jouhevasti. Olemme koonneet tälle sivulle tietoa mitä asioita uuden kodin hankintaan liittyy.

Asuntokaupan vaiheet

Ennakkovaraus

Ennakkomarkkinointivaiheessa pääset tutustumaan kohteen alustaviin tietoihin ja voit tehdä mieleisestäsi asunnosta sitomattoman ennakkovarauksen. Ennakkovarauksen yhteydessä maksat vain 1000 € varausmaksun, joka palautetaan lyhentämättömänä, mikäli päätät peruuttaa ennakkovarauksen. Teet päätöksen asunnon ostamisesta vasta myynnin alkaessa. Asuntomyyntimme auttaa mielellään sopivan asunnon löytämisessä.

Asunnon varaaminen myynnin alkaessa


Kohteen rakentamisen alkaessa, sille asetetaan turva-asiakirjat, jotka suojaavat osakkeen ostajia. Kohteen tiedot tarkentuvat ja asuntojen myynti alkaa. Ennakkovaraus muuttuu automaattisesti varaukseksi ja saat rauhassa tutustua myynti- ja turva-asiakirjoihin ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä. Mikäli vapaita asuntoja on myynnin alkaessa jäljellä, voit edelleen tehdä varauksen, jolloin teemme kaupat varaamastasi asunnosta pian varauksen ja asiakirjoihin tutustumisen jälkeen.

Uuden oman kodin suunnittelua.

Asuntokaupat


Tutustu turva- ja myyntiasiakirjoihin sekä kauppakirjaan huolellisesti ennen kauppakirjan allekirjoittamista ja kysy asuntomyynnistä lisätietoja, mikäli jokin asia askarruttaa. Asuntokauppa on halutessasi mahdollista toteuttaa sähköisin allekirjoituksin. Henkilökohtainen tapaaminen järjestetään aina kiinnittäen erityisen tarkkaa huomiota asiakkaidemme turvallisuuteen. Sopivan kaupanteon tavan voit sopia vaivattomasti asuntomyyntimme kanssa.

Kodin sisustusvalinnat ja muutostyöt


Materiaalivalinnat tehdään jo varhaisessa vaiheessa, kun rakentaminen on alkanut. Kun ostat kotisi hyvissä ajoin, pääset vaikuttamaan tulevan kotisi materiaaleihin. Sinun on myös mahdollista teettää asuntoosi muutostöitä osaavan asiakaspalvelupäällikkömme avulla muutostyöaikataulun puitteissa. Materiaalimallit ovat nähtävillä Showroomissa Espoossa ja valinnat ovat halutessasi mahdollista tehdä myös digitaalisesti.

Asuntojen materiaalit ovat korkealuokkaisia ja sisustukset huolellisesti suunniteltuja.

Rakentamisen aika ja muuttotarkastus

Saat rakentamisen aikana tietoa työmaan kuulumisista ja rakentamisen etenemisestä. Sinut kutsutaan myös työmaakäynnille, jolloin pääset näkemään tulevan kotisi.

Ennen muuttoa kutsumme sinut tarkastamaan kotisi. Saat ohjeet tarkastukseen sekä mahdollisten puutteiden kirjaamiseen. Pyrimme korjaamaan puutteet ennen muuttoa. Muuttotarkastuksen yhteydessä saat myös käyttöopastuksen kotisi laitteisiin ja huoltoon.

Muutto ja avainten luovutus

Lähetämme muuttokirjeen viimeistään kuukautta ennen valmistumista, jolloin kerromme sinulle muuttopäivän ja muistamme sekä ohjeistamme muista tärkeistä muuttoon liittyvistä asioista. Saat avaimet uuteen kotiisi maksettuasi myyntihinnan sekä tilatut muutos- ja lisätyöt, muutto voi alkaa! Avaintenluovutuksen yhteydessä annamme sinulle kodinkansion, josta löydät ohjeet kotisi huoltoon sekä muuta tärkeää tietoa.

.

Kuvistuskuva

Yhtiökokous ja vuositarkastus

Yhtiökokous järjestetään noin kolmen-neljän kuukauden kuluessa kohteen valmistumisesta. Kokouksessa luovutetaan yhtiön hallinto rakennuttajalta osakkaille, eli ostajille, jonka vuoksi sitä kutsutaan myös hallinnonluovutuskokoukseksi. Kokouksessa esitetään välitilinpäätös ja valitaan yhtiölle asumisen aikainen hallitus.

Vuositarkastus pidetään noin 12–15 kuukauden kuluessa yhtiön valmistumisesta. Vuositarkastusta varten toimitamme sinulle etukäteen kutsun sekä ohjeet, miten tarkastus tehdään. EKE-Rakennus vastaa kymmenen vuotta siitä, että rakennustyöt on tehty hyvää rakennustapaa noudattaen.

Me EKEllä haluamme huolehtia asiakkaistamme hyvin, koska tyytyväiset asiakkaat ovat menestyksemme perusta. Olemme sitoutuneita hyvään laatuun kaikessa mitä teemme. Rakennamme ihmisen kokoisia koteja.

Myyntijohtaja Katri Waris

Ota yhteyttä asuntomyyntiin ja toteuta asumisen unelmasi jo tänään!

09 6130 3450
asuntomyynti@eke.fi

Search