Kurkiranta, Kirkkonummi

Kurjenpolvenpiha, 02390 Sarvvik

Asuntojen määrä
Asuntojen koko m2
Valmistuminen

Suunnitteilla ainutlaatuinen asuinalue Sarvvikiin

Onko asumisen unelmasi uusi huoleton koti järven rannalla?

Kurkiranta Kirkkonummen Sarvvikissa tarjoaa viihtyisää asumista järven rannalla ja vain kivenheiton päässä merenrannasta, aluetta ympäröi kaunis luonto. Lenkkeile luonnon helmassa, pulahda aamu-uinnille lempirannaltasi suoraan kotioveltasi tai nauti rantasaunan lempeistä löylyistä. Luonnonläheinen asuinalue tarjoaa luksusta arkeen ja vapaa-aikaan vuoden ympäri.

Huippumoderneja kerrostalokoteja

Kurkirantaan on suunnitteilla huippumoderneja nykypäivän teknologialla varustettuja asuntoja, kodikkaista yksiöistä avariin 4-5h+k+s huoneistoihin. Upeat kodit jatkuvat asuintiloiltaan ulos, jossa luonto on käsinkosketeltavan lähellä ja pääset nauttimaan linnunlaulusta. Kodin ikkunoista aukeaa kauniita vuodenaikojen mukaan vaihtuvia luontonäkymiä – ihan kuin asuisit omakotitalossa.

Suunnitteilla ainutlaatuinen asuinalue Sarvvikiin.

Erinomainen sijainti

Uusi asuinalue rakentuu sujuvien liikenneyhteyksien varrelle, tulevaan metroon on vain muutaman minuutin matka. Länsiväylää pitkin pääset helposti niin Helsinkiin kuin Hankoonkin. Lähietäisyydellä ovat Espoon ja Kirkkonummen kattavat palvelut sekä lukuisat harrastusmahdollisuudet, tuleva asuinalue sijaitsee golfkentän naapurissa.

Kauppa
2,5km
Bussipysäkki
600m
Kivenlahden
metro
4,3 km
Koulu
2,5km
Masalan palvelut
3,6km

Viihtyisä yhteisöllinen pihapiiri kaikenikäisille

Tuttu naapurusto ja viihtyisä yhteisöllinen pihapiiri tarjoavat monipuolista tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Kuntoile ulkoliikuntasalilla raikkaassa ulkoilmassa tai upota sormet multaan taloyhtiön viljelyslaatikoilla samalla kun lapset leikkivät leikkipaikalla tuttujen kavereiden kanssa. Terveellinen ja turvallinen asuinalue rakennetaan ympäröivää luontoa kunnioittaen. Luonto on keskeinen osa asumista Kurkirannassa. Täällä luonto alkaa suoraan kotioveltasi.

Liity VIP-asiakkaaksi

Ilmoittaudu siis VIP-rekisteriimme, niin pääset valitsemaan uuden tulevan kotisi ensimmäisten joukossa.

Liittyminen on helppoa, välitä meille vain yhteystietosi, niin olet VIP-asiakkaana: asuntomyynti@eke.fi

Kysy lisää tulevasta kohteesta asuntomyynnistämme
09 6130 3450.

Kohti uutta omaa kotia

Myynnissä uusia koteja Helsingissä ja Espoossa

EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja samalla asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Me rakennamme uusia koteja asukkaita kuunnellen. Olisiko sinunkin arki parempaa uudessa kodissa, jossa asuminen on helppoa ja asuinneliöt on käytetty hyödyllisesti?

Tutustu EKEn myynnissä oleviin asuntoihin ja sovi oma esittelyaikasi asuntomyynnistä asuntomyynti@eke.fi tai 09 6130 3450

Tervetuloa tutustumaan myynnissä oleviin uusiin koteihin!