Kurkiranta Lakeview, Sarvvik

Kurjenpolvenpiha, 02390 Sarvvik

Asuntojen määrä16
Asuntojen koko60-128 m2
ValmistuminenArviolta syksyllä 2025

Kurkirannan Lakeview – uusi kotisi lumoavassa järvimaisemassa

Unelmoitko kodista järven rannalla? Enää ei tarvitse vain haaveilla: Kurkirannan Lakeview Finnträskin rannalla kutsuu sinut nauttimaan luonnon rauhasta ja järvimaiseman kauneudesta samalla, kun nautit modernin ja mukavan asumisen eduista.

Tulossa pian ennakkomarkkinointiin.

Luonnonrauhaa ja järvimaisemia – vain parinkymmenen minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Kurkiranta on aktiivisten ihmisten onnellinen asuinalue, joka tarjoaa kaikki käsin kosketeltavat onnellisuuden pilarit: vapautta, terveyttä, hyviä ihmissuhteita, omaa rauhaa, luontoa ja turvallisuutta. Lenkkeile luonnon helmassa, pulahda aamu-uinnille lempirannaltasi suoraan kotioveltasi tai nauti rantasaunan lempeistä löylyistä.

Kuva Shutterstock

Moderni, valoisa koti – ihan kuin asuisit omakotitalossa

Asunto Oy Kurkirannan Lakeview sijaitsee Sarvvikissa Kirkkonummella Finnträsk-järven rannalla, omalla tontillaan.
Asuntojakauma koostuu 2-5 h + kt + s -asunnoista, jotka ovat kooltaan 60–128 m². Ylimmässä kerroksessa sijaitsevat huikeat penthouse-asunnot, jotka on varustettu upeilla kattoterasseilla.

Taloyhtiö muodostuu 16 laadukkaasta kodista, joista näkymät aukeavat pääosin etelän suuntaan. Kotisi sisustaminen on helppoa – tauluina toimivat vuodenaikojen mukaan vaihtuvat kauniit luonto- ja järvinäkymät.

Asumismukavuutta ja rentouttavia hetkiä tarjoaa asukkaiden käyttöön rakentuva rantasauna. Aktiiviselle asujalle voi mukavan bonuksen tehdä kotikulmilla sijaitseva Sarfvik Golf.

Onko sinun asumisen unelmasi uusi huoleton koti järven rannalla?
Kurkiranta Sarvvik

Arkkitehtuurissa yhdistyvät design ja energiatehokkuus  

Kurkirannan Lakeview’ssä design ja energiatehokkuus kulkevat käsi kädessä, luoden ympäristön, jossa jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu. Asuntojen arkkitehtuuri kunnioittaa ympäröivää järvimaisemaa, tuoden luonnonkauneuden osaksi päivittäistä elämääsi.

Kohde on suunniteltu A-energialuokkaan, talon katolle asennetaan aurinkopaneelit. Lämmitysmuotona hiilineutraaliin kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntoihin toteutetaan viilennys, mikä lisää asumismukavuutta.

Riittävän kaukana, mutta silti lähellä

Luonnonrauhaa ja järvimaisemia – vain parinkymmenen minuutin päässä Helsingin keskustasta.

Uusi asuinalue rakentuu sujuvien liikenneyhteyksien varrelle, vain noin 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta. Kivenlahden metroasemalle on muutaman minuutin ajomatka, ja Länsiväylää pitkin pääset helposti niin Helsinkiin kuin Hankoonkin.

Tulevan kotisi lähietäisyydellä ovat Espoon ja Kirkkonummen kattavat kaupan- ja julkisen liikenteen palvelut. Lisäksi Sarvvikissa on lukuisia harrastusmahdollisuuksia: muun muassa Sarfvik Golf sekä meren rannalla sijaitsevat Sarfvikin venesatama ja Sarfvik Beach Club ovat vain kiven heiton päässä.

Kurkiranta, Sarvvik

Kurkirannassa luonto odottaa sinua kotiovellasi

Kuvittele herääväsi aamulla upeaan auringonnousuun, joka heijastuu järven pinnasta ja luo lumoavan tunnelman. Hengitä sisään puhdasta, raikasta ilmaa.

Uuden kotisi ympäristö tarjoaa Sinulle monipuolisia ja ainutlaatuisia harrastusmahdollisuuksia; pulahda aamu-uinnille suoraan kotioveltasi tai nauti rantaan rakentuvan rantasaunan lempeistä löylyistä lenkkeilyn jälkeen.

Liity VIP-asiakkaaksi

Ilmoittaudu VIP-rekisteriimme, niin pääset valitsemaan uuden tulevan kotisi ensimmäisten joukossa. Liittyminen on helppoa, välitä meille vain yhteystietosi, niin olet VIP-asiakkaana: asuntomyynti@eke.fi
Lisääthän viestiin nimeksi Kurkiranta.

Kysy lisää tulevasta kohteesta asuntomyynnistämme
09 6130 3450.

Kurkiranta tarjoaa omaa rauhaa, luontoa ja turvallisuutta.

Luonnon rauhaa ja hyvää mieltä.

Kuva: Shutterstock

Sivun kuvat ovat arkkitehdin havainnekuvia ja Shutterstock kuvapankin kuvituskuvia.

Kohti uutta omaa kotia

Myynnissä uusia koteja Helsingissä ja Espoossa

EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja samalla asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Me rakennamme uusia koteja asukkaita kuunnellen. Olisiko sinunkin arkesi parempaa uudessa kodissa, jossa asuminen on helppoa ja asuinneliöt on käytetty hyödyllisesti?

Tutustu EKEn myynnissä oleviin asuntoihin ja sovi oma esittelyaikasi asuntomyynnistä asuntomyynti@eke.fi tai 09 6130 3450

Tervetuloa tutustumaan myynnissä oleviin uusiin koteihin!