Niittykumpu, Espoo

Vuoritontunkuja, Espoo

Asuntojen määrä
Asuntojen koko  m2
Valmistuminen

Suunnitteilla uusia koteja Espoon Niittykumpuun

Kodikasta asumista niittykummussa

Uudet kerrostalokodit rakennetaan puistomaiselle alueelle Niittykumpuun, Vuoritontunkujalle.
EKE-Rakennus toteuttaa Niittykummussa sijaitsevaan Vuoritontun asuinkortteliin lähivuosina vaiheittain viisi pienehköä ja viihtyisää kerrostaloyhtiötä ja niiden keskelle suojaisan piha-alueen. Katutasoon, pihakannen alapuolelle, rakennetaan korttelin yhteinen autohalli. Autohallipaikat ovat osakepaikkoja, ja ne voidaan lisämaksusta varustaa sähköauton latauspisteellä. Yhtiöt sijaitsevat kätevän kävely- ja pyörämatkan päässä Niittykummun metroasemasta ja palveluista.

Energiatehokkaita kerrostalokoteja moneen makuun

Asuinkorttelin kodit suunnitellaan monimuotoisesti useisiin eri elämäntilanteisiin sopiviksi: suunnittelussa on rajallinen määrä loft-tyylisiä koteja sekä viihtyisiä kattoterassiasuntoja taloyhtiöiden ylimpiin kerroksiin. Lisäksi toimivia pohjaratkaisuja niin pienempää kotia kuin myös tilavaa perheasuntoa etsiville.
Asuntojen lämmitysmuodoksi on suunnitteilla pääosin maalämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys sekä maalämpöpumpulla toteutettu viilennysjärjestelmä.

Kohteen erikoissuunnittelu on kesken, joten kaikkiin yllä mainittuihin tietoihin voi tulla vielä muutoksia.

Niittykumpu, Espoo

Uusikumpu Niittykummussa

Vuoritontunkuja rakennetaan Uusikummuksi kutsutulle alueelle Niittykummussa. Vuoritontunkujan varrelle rakennettava asuinkortteli rakennetaan entisen Outokummun pääkonttorin viereen. Nykyään Outokummun pääkonttori tarjoaa uudistetut tilat Uusikummun alakoululle. Uusikumpua ympäröi eteläpuolella vastavalmistuneet kerrostalot, pohjois- ja länsipuolella viihtyisä pientaloalue vehreine kuntopolkuineen ja -puistoineen. Talvisaikaan Kotitontuntien viereisellä puistoalueella voikin nähdä paljon hiihtoharrastajia Itäpuolella virtaa Gräsänoja, joka laskee Olarin kirkon vierestä aina Haukilahden venesatamaan asti.

lähikauppa
700m
Metro
700m
apteekki
700m
Koulu
220m
Päiväkoti
230m

Arvostatko arjen helppoutta ja hyviä yhteyksiä?

Espoon Niittykumpu tarjoaa eteläisen Espoon parhaimpia sijainteja. Niittykummusta matkustat kätevästi bussilla tai metrolla, ja autolla tavoitat kehätiet, sekä Länsiväylän muutamassa minuutissa. Myös pyöräillen pääset näppärästi Tapiolan tai Matinkylän palvelujen ääreen. Ulkoilijalle Niittykumpu tarjoaa mahtavia reittejä sekä Espoon Keskuspuistossa, että kuuluisalta Espoon Rantaraitilta, meren rannalta. Lähistöltä löytyy myös Tapiolan urheilupuisto ja runsaasti sisäliikuntapalveluja. Kauppakeskus Niityn palvelut ovat kävelyetäisyyden päässä Vuoritontunkujalle rakennettavista asunnoista.

Niittykummun Metro

Liity VIP-asiakkaaksi

Ilmoittaudu siis VIP-rekisteriimme, niin pääset valitsemaan uuden tulevan kotisi ensimmäisten joukossa.

Liittyminen on helppoa, välitä meille vain yhteystietosi, niin olet VIP-asiakkaana: asuntomyynti@eke.fi.
Lisääthän viestiin nimeksi Niittykumpu.

Kysy lisää tulevasta Niittykummun kohteesta asuntomyynnistämme
09 6130 3450.

Kuvistuskuva

Kohti uutta omaa kotia

Myynnissä uusia koteja Helsingissä ja Espoossa

EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja samalla asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Me rakennamme uusia koteja asukkaita kuunnellen. Olisiko sinunkin arkesi parempaa uudessa kodissa, jossa asuminen on helppoa ja asuinneliöt on käytetty hyödyllisesti?

Tutustu EKEn myynnissä oleviin asuntoihin ja sovi oma esittelyaikasi asuntomyynnistä asuntomyynti@eke.fi tai 09 6130 3450

Tervetuloa tutustumaan myynnissä oleviin uusiin koteihin!