Hyödynnä etusi uuden kodin hankinnassa!

Oman kodin hankinta kannattaa nyt!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden, olit sitten ensiasunnon ostaja tai haaveilet uudesta kerrostalokodista. Tekemällä asuntokaupat Piispanportin Aurasta vuoden loppuun mennessä nappaat itsellesi tuntuvat edut.

Miksi sinun kannattaa toimia heti?

Etu on voimassa vain ostaessasi uuden asunnon Asunto Oy Piispanportin Aurasta ajalla 1.12.-31.12.2023.
Autopaikkoja ei myydä kampanjahintaan erikseen.

Rajoitettu aika: Kampanja päättyy 31.12.2023, joten älä ohita tätä tilaisuutta! Tee päätös nyt ja ota ensimmäinen askel kohti huoletonta asumista.

Onnellinen uudessa kodissa.

Huomasithan veroedun?

Jos suunnittelet ensiasunnon hankintaa, nyt on oikea hetki toimia. Hallitus harkitsee ensiasunnon ostajien varainsiirtoverovapauden poistoa 1.1.2024 alkaen. Ensiasunnon ostajana et siis joudu maksamaan varainsiirtoveroa vuoden 2023 aikana tehdystä asuntokaupasta, mikä merkitsee todellista säästöä sinulle.

Vaikka et olisi ensimmäistä omaa kotia hankkimassa, asunnon osto kannattaa juuri nyt. Uusi varainsiirtoveroprosentti asunto-osakkeissa on hallituksen esityksen mukaan 1,5% velattomasta hinnasta (nyt 2%). Esityksen toteutuessa, etu on jo hyödynnettävissäsi.

Haluatko löytää muuttovalmiin kodin, jossa voit nauttia omasta rauhasta ilman arkisimpia huolia?

Piispanportin Auran uudet kodit sijaitsevat huippupaikalla Espoossa – Iso Omenan palvelut ovat kävelyetäisyydellä, ja keskuspuiston moninaiset ulkoilumaastot löytyvät niin ikään läheltä. Uudet kodit on rakennettu omalle tontille. Ja muuttamaan pääset, vaikka heti!

Ota yhteyttä meihin ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään. Tee unelmistasi totta – uusi koti odottaa jo sinua!
09 6130 3450 tai asuntomyynti@eke.fi

PS. Älä epäröi kysyä lisätietoja vapaista autopaikkaosakkeista asuntomyynnistämme. 

Pariskunta muuttaa uuteen kotiin Piispanporttiin.

Esimerkkejä Piispanportin Auran myynnissä olevista yksiöistä ja kaksioista