Asunto Oy Sundsbergin Laine, Kirkkonummi

Laamanninkaari 5-7 02450 Kirkkonummi

Asuntojen määrä33
Asuntojen koko 58-92,5  m2
Valmistuminenmarraskuu 2017

Pientaloja onnellisten kylässä

Asunto Oy Sundsbergin Laine sijoittuu meren läheisyyteen Espoonlahden länsirannalle, Sundsbergin rantaan. Laineen pientalokorttelin 33 asunnosta löytyy sekä yksitasoisia että kaksikerroksisia huoneistoja. Rivi- ja paritalojen suunnittelussa on korostettu toimivia ja muuntojoustavia pohjaratkaisuja. Osassa yhtiön asunnoista on asuntopohjien suunnitteluvaiheessa huomioitu huonejakojen muunneltavuus elämäntilanteiden sekä tarpeiden muuttuessa. Asuntokoot vaihtelevat 58 m² (2 h+k+s) – 92,5 m² (3-4h+k+s) välillä.

Rakennuksen faktat

  • 33 asuntoa
  • Rivi- ja paritaloja
  • Asuntojen koot 58 m² – 92,5 m²
  • Oma tontti

Oman kylän palvelut

Sundsbergin kylän omat palvelut; päiväkodit, uimaranta, kuntosali ja lähikauppa ovat lähellä. Alueen ulkoilureitit merelle, sekä alakoululle johtava Musketöörinpolku, lähtevät korttelin vierestä. Silloin kun asiaa on kauemmaksi, pääsee Sundsbergin rannasta nopeasti joka suuntaan. Alue on kätevästi liikenneväylien lähellä: Kehä III ja kantatie 51 (Länsiväylä) kulkevat alueen länsi- ja eteläpuolelta.

Lähikauppa
1,5 km
Bussipysäkki
1,6 km
Koulu
1,5 km
Päiväkoti
1,5 km
Uimaranta
400m

.  

Onnellisten kylä

Luonnonläheinen Sundsberg

Sundsberg tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia aktiiviseen, luonnonläheiseen elämään. Kylämäisessä yhteisössä asuminen ja eläminen on turvallista ja vuorovaikutteista. Hyvät liikenneyhteydet, koulut, päiväkodit sekä palvelujen läheisyys tekevät arjesta helppoa.

Sundsbergin Laine

Ajankohtaista