Asunto Oy Piispanportin Helmi, Espoo

Piispanportti 9, 02240 Espoo

Asuntojen määrä43
Asuntojen koko41-97 m2
ValmistuminenMarraskuu 2021

Huoletonta asumista huippusijainnilla

Piispanportin Helmen kerrostalokodit valmistuivat marraskuussa 2021 Piispanportin viihtyisään kortteliin omalle tontille. Yhtiö koostuu 43 asunnosta, jossa kotien koot ovat 41 m² kaksioista aina 97 m² suurempiin huoneistoihin asti. Piispanportin sijainti on ihanteellinen, sillä monipuoliset palvelut ja kulkuyhteydet ovat vieressä.

Rakennuksen faktat

  • 6–8 kerroksinen asuinkerrostalo
  • Lämmitysmuotona kaukolämpö, joka on toteutettu vesikiertoisena lattialämmityksenä
  • Pysäköintihallista kulku suoraan rappukäytävään ja hissille
  • Viihtyisä piha-alue ja vilvoitteluterassi taloyhtiön saunan yhteydessä tuovat Piispanportin Helmen asukkaille lisämukavuutta asumiseen
  • Yhtiön asuntokoot 41 m² – 97 m²
  • Piispanportin Helmi on toteutettu RS-kohteena
  • Oma tontti

Piispanportissa kaikki on lähellä

Olari on kaupunginosa Espoossa, jossa asuu noin 15 000 ihmistä. Olari sijaitsee Länsiväylän pohjoispuolella noin 15 kilometriä Helsingin keskustasta länteen. Matinkylä on Olarin etelänaapuri, jossa sijaitsevan Ison Omenan palvelut ovat siten myös Olarilaisten lähettyvillä. Olarissa on neljä alakoulua, kaksi yläastetta ja lukio. Olarin alueella on useita päiväkoteja. Olarin pohjoisosassa on Espoon keskuspuisto, jonka pururadoilla on myös talvisin kunnostetut ladut. Olarin koirapuisto sijaitsee keskuspuiston kupeessa.

Olarin Prisma
500m
Bussipysäkki
500m
Lääkärikeskus
Mehiläinen
250 m
Päiväkoti
400 m
Koulu
550m
Metro
500 m

Huoletonta asumista Helmessä

Asumismukavuutta lisäävät hyvin suunnitellut säilytystilat. Lisäksi osassa parvekkeista on erillinen varasto esimerkiksi kausitavaroiden säilytystä varten. Autopaikat sijaitsevat parkkihallissa, jonne on suora hissiyhteys. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Taloyhtiössä on kuntoilutila ja kerhohuone. Viihtyisä piha-alue rajoittuu rauhalliseen kallioiseen metsänäkymään.

Asunto Oy Piispanportin Helmi, Espoo. Viihtyisä koti.