Asunto Oy Kivistön Mekano, Vantaa

Timanttikiteenkuja 8, 01700 Vantaa

Asuntojen määrä33
Asuntojen koko33,5-112,5 m2
Valmistuminen2016

Kerrostalo koti kuten haluat

Kivistön ensimmäisessä loftkorttelissa yhdistyvät yksilöllisyys ja yhteisöllisyys. Loft-asunnot mahdollistavat omannäköisen kodin toteuttamisen ja asukkaiden yhteiset tilat kutsuvat jakamaan hetket uudessa kaupunkikeskuksessa.

”Asunnoissa yhdistyvät asukkaiden omat vaikutusmahdollisuudet sekä uustuotannossa tavanomaista suuremman huonekorkeuden ja rakennuksen pituussuuntaan porrastuvan kattomuodon ansioista valoisuus, ilmavuus ja monimuotoisuus. Kattokerroksen huoneistoissa omaleimaisuus vielä lisääntyy parvirakentamisen ansiosta.” Kuvailee Arkkitehti Juha Mutanen.

Rakennuksen faktat

  • Yhteensä 33 asuntoa
  • Asuntokoot 33,5-112,5 m2
  • Vesikiertoinen lattialämmitys
  • Oma tontti
  • Kivistön loft-korttelin toinen kerrostalokohde valmistui 2016.

Koti Vantaan Kivistössä

Korttelin sijainti on erinomainen: puistojen syleilyssä, mutta aivan Kivistön keskustan ja juna-aseman lähettyvillä. Ruusukvartsinkatua pitkin matkaa palvelu- ja liikekeskukseen alle kilometri. Aurinkokiven monitoimikeskus kouluineen on upean Timanttikiteen puiston takana ja korttelin viereen sijoittuvat urheilukentät.

lähikauppa
400m
Bussipysäkki
200m
Urheilupuisto
400m
Päiväkoti
350m
Koulu
350m
Juna-asema
900m

Oman näköinen EKE Loft-koti

Perinteisestä uuskerrostalosta poiketen EKE Loft -kerrostalossa asunnon ostajat saivat viimeistellä asunnon juuri haluamallaan tavalla ja oman maun mukaisilla materiaaleilla.

Kivistön Mekanon asuntojen huonekorkeus on tavanomaista uudiskerrostaloa korkeampi. Osassa asuntoja huonekorkeus nousee yli viiteen metriin. Asuntojen korkeat ikkunat ulottuvat lattiaan asti, tuoden mahdollisimman suuren määrän valoa sisään. Kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asumismukavuutta entisestään.

Asunto Oy Kivistön Mekano, Vantaa. EKE Loft kerrostalo.