Asunto Oy Kivistön Akseli, Vantaa

Timanttikiteenkuja 6, 01700 Vantaa

Asuntojen määrä40
Asuntojen koko29,5-79,0  m2
ValmistuminenJoulukuu 2017

Modernit kerrostalokodit Kivistössä

Kivistön Akseli on omalle tontille rakennettu 6-7 kerroksinen yksiportainen kerrostalo, jonka vieressä on viihtyisä piha-alue. Taloyhtiön yhteistilat, kuten saunaosasto ja vilvoittelutila, kuivaushuone, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarasto sekä irtaimistovarasto sijoittuvat talon kivijalkaan. Pohjakerroksen asuntoihin kuuluu oma terassilla ja istutusalueella varustettu piha. Ylempien kerrosten asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Rakennuksen faktat

  • 40 asuntoa 6-7 kerroksisessa talossa
  • Asuntojen koot 29,5 m² – 79,0 m²
  • Oma tontti

Ihana koti hyvien kulkuyhteyksien päässä

Kivistön Akseli sijaitsee oivalla paikalla: puistojen syleilyssä, mutta aivan Kivistön keskustan ja juna-aseman lähettyvillä. Ruusukvartsinkatua pitkin on matkaa palvelu- ja liikekeskukseen alle kilometri. Korttelia ympäröivät puistot, urheilukentät sekä monenlaiset harrastemahdollisuudet.

Lähikauppa
350m
Bussipysäkki
150m
Koulu
300m
Päiväkoti
300m
Urheilupuisto
350m

.  

Väriteemat

Mukavaa asumista Akselissa

Omalla tontillaan sijaitsevan Akselin asunnot ovat valoisia ja tarjoavat modernia tunnelmaa huippusijainnilla. Kerrostalosta löytyy kaksi uniikkia ylimmän kerroksen parvellista huoneistoa ja ensimmäisen kerroksen asuntoihin kuuluu oma piha-alue terasseineen. Muissa kerroksissa tilava lasitettu parveke antaa mukavasti lisätilaa keväästä myöhäiseen syksyyn asti.

Kivistön Akseli

Kivistössä luonto ja useat puistot ovat naapurissasi.

Ajankohtaista