Asunto Oy Helsingin Harkko, Helsinki

Saaristolaivastonkatu 2, 00590 Helsinki

Asuntojen määrä53
Asuntojen koko51-89,5 m2
ValmistuminenSyyskuussa 2019

Koti ilman kompromisseja

Helsingin Harkon loft-koti ei ole  kompromissi, vaan juuri sellainen koti kuin sinä haluat.
Asunto Oy Helsingin Harkko edustaa poikkeuksellista ja täysin uudella tavalla ajateltua asumista. Harkossa on kokonaisen kerrostalon verran koteja, joista yksikään ei ole tavallinen. Asuntojen huonekorkeus on parhaimmillaan viisi metriä – tämä mahdollisti Harkon asuntoihin parviratkaisun, joka lisää asuintilaa.Taloyhtiön saunatilat ja vilvoittelualueet sijaitsevat Harkon katolla. Kattoterassilla vilvoitellessa avautuu merellinen Helsinki parhaimmillaan.

Rakennuksen faktat

  • Yhteensä 53 asuntoa
  • Asuntokoot 51-89,5 m2
  • Puolihitas-kohde
  • Helsingin Kaupungin vuokratontti
  • Hyvät yhteiset tilat: yhtiön yleiset saunatilat sekä vilvoittelutila sijaitsevat katolla 6. kerroksessa
  • Taloyhtiö valmistunut syyskuussa 2019

Kruunuvuorenrannassa saaristoluontoa ja palveluita

Helsingin Harkko sijaitsee tulevan Kruunuvuorensillan ja raitiotieliikenteen vieressä. Kruunuvuorenrannassa voi nauttia saaristoluonnosta, rantakallioista, puistoista ja modernista valotaiteesta. Alueen palvelut kehittyvät vauhdikkaasti lähitulevaisuudessa ja koulut, päiväkodit, leikkipuistot, liikuntahallit ja -kentät rakennetaan asukkaiden käyttöön.

lähikauppa
450m
Bussipysäkki
21m
Pizzeria
150m
Päiväkoti
450 m

EKE Loft on rohkea ja yksilöllinen

Tavanomaisesta uudistuotannosta poiketen EKE Loft -asunnot ovat pohjaltaan avaria, huonekorkeus on suuri ja ikkunat yltävät lattiasta kattoon asti.

Harkon EKE Loft -asunnot myytiin yhtenä suurena tilana, jonka pystyi jättämään sellaiseksi tai jakaamaan erillisiksi huoneiksi. Tilanjakoa on myös helppo muuttaa myöhemmin tarpeiden mukaan. Jokaisessa asunnossa on näyttävä betoninen tehosteseinä.

Helsingin Harkon asunnot myytiin raakavalmiina, ilman keittiö- ja eteiskalusteita. Lattiapinnoitteena ääneneristysvaatimukset täyttävä dB-matto. Asukas pääsi suunnittelemaan ja sisustamaan kerrostalokodin juuri omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Ainoastaan viemäri- ja vesijohtovaraus määräsivät keittiölle suuntaa-antavan paikan. Kaikkien asuntojen kylpyhuone- ja wc-tilat rakennettiin valmiiksi.