EKE Loft -kodin suunnittelukilpailun voittaja

Suuret kiitokset kaikille osallistujille!

Järjestimme EKE Loft -kodin suunnittelukilpailun 7.-19.11.2023. Saimme kilpailuun valtavan määrän upeita ja kattavia suunnitelmia, jotka todella ovat täynnä inspiraatiota. Jokainen esitys osoitti, kuinka loft-tila voi toimia monenlaisiin tarpeisiin ja taipua erilaisiin visioihin. Värien ja materiaalien runsas käyttö loi moderneja ja elämänmakuisia tiloja, ylittäen odotuksemme. Kiitos, että toitte rohkeasti esiin omat visionne loft-kodin suunnittelussa.
Kilpailun raadilla oli varsin vaikea tehtävä valita upeista suunnitelmista voittajat. Top-3 suunnitelmiksi valikoituivat seuraavien osallistujien työt: 1. Reija, 2. Skye sekä 3. Evita.

Kilpailutyöt ovat osallistujien omia, innovatiivisia suunnitelmia, eivätkä välttämättä ole toteuttamiskelpoisia EKE Loft tuotannossa. EKE-Rakennus ei vastaa suunnitelmien toteuttamiskelpoisuudesta omassa tuotannossaan.

Reijan voitokas loft-kodin suunnitelma!

EKE Loft suunnittelukilpailun voittaja

Loft-raadin kommentit tästä upeasta suunnitelmasta

Esityksesi oli selkeä ja hieno kokonaisuus, johon oli ilo tutustua. Se on myös realistinen ja olit hyödyntänyt tilat erinomaisesti.

Eteistilan olit kivasti eriyttänyt säilytyskalustein, se on mielestämme nerokas ratkaisu, joka tuo käytännöllisyyttä ja samalla tyylikkyyttä tilaan. Alakerran pyhittäminen oleilulle ja vieraiden kestitsemiselle on loistava idea, joka varmasti tekee tilasta viihtyisän ja kutsuvan.

Värisävyt, puun käyttö ja parviratkaisun rimat ovat hienoja yksityiskohtia, jotka luovat ilmavan ja miellyttävän ilmapiirin. Mukavat väriläiskät tekevät tilasta viihtyisän, ja suunnitelmasi on sekä trendikäs että aikaa kestävä. On selvää, että olet omistanut paljon aikaa ja vaivaa tämän suunnitelman eteen, ja se on ehdottomasti huomion arvoista.

Vielä kerran, onnittelut voitostasi!

EKE Loft suunnittelukilpailun voittaja
EKE Loft suunnittelukilpailun voittaja
EKE Loft suunnittelukilpailun voittaja
EKE Loft suunnittelukilpailun voittaja
EKE Loft suunnittelukilpailun voittaja

Katso myös suunnittelukilpailun toisen ja kolmannen esitykset