EKE Loft -kodin suunnittelukilpailun 3.

Suuret kiitokset kaikille osallistujille!

Järjestimme EKE Loft -kodin suunnittelukilpailun 7.-19.11.2023. Saimme kilpailuun valtavan määrän upeita ja kattavia suunnitelmia, jotka todella ovat täynnä inspiraatiota. Jokainen esitys osoitti, kuinka loft-tila voi toimia monenlaisiin tarpeisiin ja taipua erilaisiin visioihin. Värien ja materiaalien runsas käyttö loi moderneja ja elämänmakuisia tiloja, ylittäen odotuksemme. Kiitos, että toitte rohkeasti esiin omat visionne loft-kodin suunnittelussa.
Kilpailun raadilla oli varsin vaikea tehtävä valita upeista suunnitelmista voittajat. Top-3 suunnitelmiksi valikoituivat seuraavien osallistujien työt: 1. Reija, 2. Skye sekä 3. Evita.

Kilpailutyöt ovat osallistujien omia, innovatiivisia suunnitelmia, eivätkä välttämättä ole toteuttamiskelpoisia EKE Loft tuotannossa. EKE-Rakennus ei vastaa suunnitelmien toteuttamiskelpoisuudesta omassa tuotannossaan.

Kolmanneksi tulleen Evitan kodikas loft-suunnitelma

EKE Loft suunnittelukilpailun kolmas

Loft-raadin kommentit viehättävästä suunnitelmasta

Suunnitelmasi on älykkäästi suunniteltu, käytännöllinen ja tarjoaa monipuolisen asumiskokemuksen. Olet onnistunut tuomaan kotoisan tunnelman asuntoon. Pienille perheille suunnattu lähestymistapa luo lämpimän ja kodikkaan ympäristön, mikä teki siitä erityisen houkuttelevan vaihtoehdon.

Päätös keskittää nukkuminen parvelle on mielestämme toimiva ratkaisu, joka tekee tilasta monikäyttöisen ja optimoi asunnon pinta-alan tehokkaasti. Tämä luo makuuhuoneelle oman rauhallisen tilansa samalla kun vapauttaa alakerran muuhun käyttöön.

Parviportaiden alla oleva säilytystila on käytännöllinen ja hyvin hyödynnetty. Tämä tarjoaa lisää tilaa järjestelyyn ja pitää tilan siistinä ja organisoituna. Olohuoneen ja keittiön jakaminen eri puolille asuntoa luo mielenkiintoisia tilaeroja ja mahdollistaa erilaisten toimintojen keskittämisen omille alueilleen.

Onnittelut hienosta sijoituksestasi kilpailussa!

EKE Loft suunnittelukilpailun kolmas

Katso myös EKE Loft -suunnittelukilpailun 1. ja 2. suunnitelmat