The Loft House, Piispanportti

Piispanportti 11, 02240 Espoo

1-10 toimistotilaa 
Toimitilojen koko4500 m²
Valmistuminen2/2021

Uudet toimitilat kasvavan toimisto- ja palvelukeskittymän ytimessä

Toimitilarakentamisessa suunnittelemme yhdessä asiakkaamme kanssa yrityksen käyttöön täsmälleen sopivat toimitilat ja toteutamme ne uudisrakentamisena omistamillemme tonteille tai räätälöityinä tilaratkaisuina jo olemassa oleviin rakennuksiimme.

Rakennuksen faktat

  • 4 500 m² modernia ja loft-henkistä toimitilaa Länsiväylän varrella
  • Monipuoliset, muuntojoustavat ja työhyvinvointia tukevat tilat
  • Nykyaikainen talotekniikka, mm. jäähdytys säteilijöillä
  • Hyvät palvelut työn tueksi: aulapalvelu, kahvila, neuvottelutilat, kuntosali
  • Kestävää kehitystä ja hyvinvointia tukeva, LEED- ja WELL-sertifiointeihin tähtäävä toteutus
  • Sujuva saapuminen: 116 pysäköintioikeuspaikkaa, runsaasti pyöräpaikkoja

The Loft Housen LEED ja WELL sertifikaatit

Tehokkaat, joustavat ja viihtyisät tilat

Sisäänkäyntiaulan ikkunat ovat neljän kerroksen korkuiset, mikä tekee rakennuksesta avaran ja valoisan. Katutasossa sijaitsevat aulan lisäksi kahvio ja neuvottelutilat.

Monipuoliset ja muunneltavat toimistotilat sijoittuvat kerroksiin 2–6. Ylin kerros on varattu kuntosalille, josta on upeat näkymät Länsiväylälle ja Ison Omenan suuntaan.

Kiinteistössä on 116 pysäköintioikeuspaikkaa ja runsaasti polkupyöräpaikkoja. Työmatkapyöräilijöille löytyy suihkutilat ja pukukaapit pohjakerroksesta.

Moderni tilasuunnittelu ja uusin talotekniikka takaavat joustavat työtilaratkaisut ja mahdollistavat tehokkaat neliöt viihtyisyydestä tinkimättä.

Toimistotalo
The Loft House
Toimistotalo The Loft House

Hyvinvointia viihtyisässä työympäristössä

Toimistotalo edustaa nykypäivän toimintaympäristöä, jossa tilat ja palvelutarjonta on suunniteltu käyttäjä edellä. Kohteelle tavoitellaan WELL-sertifikaattia, joka tukee käyttäjien hyvinvointia, terveyttä ja tehokkuutta edistävää tilasuunnittelua.

Energiatehokas, käyttöön ja tarpeeseen reagoiva valaistuksenohjaus, laadukkaat akustiikkaratkaisut, tasainen, vedoton viilennys ja optimoitu ilmanvaihto tukevat tehokasta, tuottavaa työskentelyä. Valoisa ja avara aula toimii koko talon vapaamuotoisena kohtauspaikkana, jossa voi vaihtaa kuulumiset ja verkostoitua muiden käyttäjien kanssa. Viihtyisään ja innostavaan työympäristöön on mukava tulla aina uudelleen!

Vastuullinen & ympäristöystävällinen toteutus

The Loft house on vastuullisesti toteutettu, huippunykyaikainen kiinteistö, jonka suunnittelussa on huomioitu kestävän kehityksen vaatimukset. Kestävä toimitilarakentaminen tarkoittaa paitsi ympäristövaikutusten huomioonottamista, myös teknisesti ja esteettisesti pitkäikäisen rakennuksen suunnittelua.

Gold-tason sertifiointi

Kohde on toteutettu kansainvälisesti tunnetuimman LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifioinnin Gold-tason mukaan. LEED-sertifiointi mittaa laajasti rakentamisen kestävyyttä huomioiden maankäytön ja sijainnin, vedenkäytön, energiatehokkuuden, materiaalitehokkuuden sekä sisäilman laadun.