Kirkkonummen Sundsbergin Onnellinen kylä saa jatkoa Sarvvikin Kurkirannassa

Kirkkonummen Sundsbergin Onnellinen kylä saa jatkoa Sarvvikin Kurkirannassaa

EKE on viimeisten parin vuosikymmenen ajan ollut aktiivinen kehittäjä ja rakentaja Kirkkonummella. Vuonna 2002 alkanut Sundsbergin Kartanonrannan rakentaminen saa jatkoa, kun EKE-Rakennus Oy aloittaa uuden asuinalueen rakentamisen Sarvvikin Kurkirannassa. Suunnitteluvaiheessa oleva asuinkerrostalokortteli on herättänyt paljon kiinnostusta asiakarajapinnassa. Jo käynnissä oleva Sundsbergin yrityskylä tarjoaa puolestaan mahdollisuuden yrityksille hankkia räätälöityjä toimitiloja Länsiväylän varrelta.

Helsingin Sanomien (13.5.2022) julkaisema artikkeli ”Helsingin seudun onnela” tiivistää onnistuneesti Kirkkonummen Sundsbergin alueella olevan asuinalueen vetovoimaisuuden. Pääasiassa EKE-Rakennus Oy:n kehittämä ja rakentama Sundsbergin pientaloalue ”Onnellinen kylä” herättää yhä kiinnostusta sekä ihastusta ja se onkin yksi Kirkkonummen vetovoimaisimmista arvoalueista. EKE-Rakennuksen osalta pitkäaikainen pientaloasuinaluehankkeiden jatkumo saatiin päätökseen, kun loppuvuodesta 2021 alueelle valmistui Sundsbergin Villoiksi nimetty asuinalue.

Nyt samoja arvoja ja asiakaslähtöisyyttä vaalien on suunnitteilla Sarvvikin Kurkirannan asuinalue: ”Asukasviihtyvyys on tärkeimpiä, jo alkuvaiheen suunnittelussa huomioituja asioita. Kurkiranta, kuten Kartanonrantakin on ainutlaatuinen alue luonnon keskellä, jossa yhteisöllisyys, turvallisuus ja viihtyisyys kohtaavat. Luonnon lisäksi lähellä sijaitsee liikuntapalveluita ja kulkuyhteydet toimivat joka suuntaan”, kertoo myyntijohtaja Katri Waris.

Suunnitteilla ainutlaatuinen asuinalue Sarvvikiin. Kurkiranta
Havainnekuva

Kurkirantaan rakennetaan 5–6 talon kerrostalokokonaisuus. Alueen suunnittelu on parhaillaan meneillään mahdollisia tulevia asukkaita kuunnellen. Kohteesta toteutettiin muun muassa hankepuntari, mikä herätti suurta kiinnostusta tulevia asuntoja kohtaan. ”Vuonna 2009 Sundsberg valittiin pääkaupunkiseudun parhaaksi asuinalueeksi. Tulevien vuosien tavoitteena onkin uusia tuo samainen titteli Kurkirannan asuinalueen osalta”, maalailee Waris tulevaisuuden näkymiä ja jatkaa, ”Tyytyväiset ja onnelliset kotien omistajat ovat palkitsevinta tässä työssä.

Lisätietoja:

Katri Waris, myyntijohtaja, EKE-Rakennus Oy
p. 040 0188 040