Kurkirannan Lakeview: Unelmiesi kohde etenee aikataulussa!

Kurkirannan Lakeview -hanke etenee hyvää vauhtia! Alueella tehdään parhaillaan kunnallistekniikkaa, ja työt sujuvat aikataulussa. Arviomme mukaan kunnallistekniikka valmistuu heinäkuun loppuun mennessä. Työmaasta johtuen kulku alueelle on tällä hetkellä estynyt.

Kurkiranta-info

Kunnallistekniikan valmistuttua pääsemme aloittamaan ennakkomarkkinoinnin alkusyksyllä. Pysy kuulolla, sillä informoimme verkkosivuillamme heti, kun tarkemmat tiedot ennakkomarkkinoinnin alkamisesta ovat tiedossamme. Kurkirannan arvioitu valmistumisaika on vuodenvaihde 25-26.

Seuraa Kurkirannan verkkosivuja ja Eken Facebookia pysyäksesi ajan tasalla hankkeen etenemisestä.

Kurkiranta-tiedote-1

Kurkirannan Lakeview

Miltä kuulostaisi herätä aamuisin upeisiin auringonnousuihin, jotka heijastuvat järven pinnasta luoden satumaista tunnelmaa? Entäpä pulahdus järveen ja rantasaunan lempeisiin löylyihin vain muutaman askeleen päässä kotipihaltasi?

Kurkirannan Lakeview on unelmien järvenrantakohde vain parinkymmenen minuutin päässä Helsingin keskustasta. Nämä modernit kerrostaloasunnot tarjoavat kaiken, mitä uudelta kodilta voit toivoa: luonnonrauhaa, mukavuutta ja upeita maisemia! Ensimmäisen asuinkerrostalon 16 kaunista kotia ovat pian varattavissa. Asunnot ovat kooltaan 60-128 m² (2-5 h + kt + s). Ylimmässä kerroksessa sijaitsevat upeat penthouse-asunnot kattoterasseineen.

Tule osaksi Kurkirannan ainutlaatuista yhteisöä, jossa on omaa rauhaa, naapurit kuin perhettä ja jokainen päivä kuin lomaa omassa kodissasi!

Ota yhteyttä asuntomyyntiin ja toteuta asumisen unelmasi jo tänään!

EKE-Rakennus Oy
Asuntomyynti

09 6130 3450
asuntomyynti@eke.fi