Piispanportin Auran autopaikkaetu

Ohittamaton autopaikkakampanja!

Unohda aamuiset lumikolaussessiot autosi ympäriltä. Parkkihallissa autosi on suojassa lumelta, joten voit säästää aikaa ja vaivaa. Ei enää lumen raaputtamista ikkunoista tai jään poistoa tuulilasista.

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia asunnon oston yhteydessä yksi autopaikka etuhintaan. Tarjoamme kolmioihin ja sitä suurempiin asuntoihin yhden autopaikan pysäköintihallista hintaan 2 999 €. Etusi jopa yli 20 000 euroa!

Autohallipaikkaosakkeen hinnastohinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Autopaikkoja rajoitettu määrä, max 4 autopaikkaa. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin.

Etu on voimassa vain ostaessasi uuden asunnon Asunto Oy Piispanportin Aurasta ajalla 1.2.-31.3.2024. Autopaikkoja ei myydä kampanjahintaan erikseen.

Älä ohita tätä tilaisuutta, tee päätös nyt ja ota ensimmäinen askel kohti huoletonta asumista!

Asunto Oy Piispanportin Aura A20

Etsitkö muuttovalmista kotia huippusijainnilta?

Piispanportin Auran uudet kodit sijaitsevat keskeisellä paikalla Espoossa, jossa Iso Omenan monipuoliset palvelut, Olarin Prismakeskus sekä metro ovat kävelyetäisyydellä. Myös keskuspuiston moninaiset ulkoilumaastot löytyvät niin ikään läheltä. Moderni taloyhtiö on valmistunut omalle tontilleen lokakuussa 2023.

Asunto Oy Piispanportin Aura. Myynnissä uudet kerrostalokodit Espoossa.
Asunto Oy Piispanportin Aura A20

Esimerkkejä Piispanportin Auran myynnissä olevista 3-5 huoneen asunnoista

Ota yhteyttä meihin ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään. Tee unelmistasi totta – uusi koti odottaa jo sinua!
09 6130 3450 tai asuntomyynti@eke.fi