Piispanportti 9 C68

2 huonetta

, 49m2

Koko49 m2
Huoneistotyyppi2h+kt+Ransk.
Velatonhinta274 900,00 €
Myyntihinta87 932,96 €

Asunto Oy Piispanportin Sointu

Valoisa kaupunkikoti Espoon Olarissa

Tähän Piispanportin Soinnun muuttovalmiiseen kaksioon voit muuttaa vaikka heti. Neliöitä tilavassa toisen kerroksen kodissa on 49 m². Viihtyisässä asunnossa on Puustellin keittiö, Siemensin kodinkoneet, kaunis parketti lattia sekä ranskalainen parveke. Yhtiö sijaitsee kävelyetäisyyden päässä Ison Omenan monipuolisista palveluista ja metrosta.

Asunto Oy Piispanportin Sointu

Myynnissä viimeinen muuttovalmis kerrostalokoti halutusta yhtiöstä!

Piispanportin Sointu on laadukas 6-8 -kerroksinen kerrostalo, joka on osa Olarin ja Matinkylän erinomaisten palveluiden äärellä sijaitsevaa uutta kerrostalokorttelia. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla.

Taloyhtiössä on 58 uutta omistusasuntoa. Asuntojen pohjaratkaisuissa on huomioitu toimivuus sekä arjen sujuvuus. Asuntojen sisustusmateriaalit on valittu tarkkaan niin, että ne vastaavat tämän päivän asumisen tarpeita. Energialuokka B/2018. Olemme myös panostaneet kerrostalon yhteisten tilojen toimivuuteen ja viihtyisyyteen. Asukkaiden käytössä on kuntoilu- ja kerhotilat, pesula ja talosauna. Viihtyisältä sisäpihalta löytyy myös viljelyslaatikoita asukkaiden käyttöön. Kellarikerroksessa sijaitsevat talon autopaikat, jotka ovat ostettavissa erillisenä osakkeena. Autopaikkoihin on saatavilla latauspiste sähköautolle. Isännöitsijä Virta Isännöinti Oy, Janne Vuorela.

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike I 28,50 €/ m²/ kk, rahoitusvastike II 0,58 €/m²/kk, yhteensä 29,08 €/m²/kk. Viitekoron muutokset vaikuttavat rahoitusvastikkeen määrään.

Arvioitu kokonaislaina-aika yhtiölainalle 1 on 25 vuotta. Yhtiölainan korko 12 kk Euribor + 1.0 %. Arvioitu kokonaislaina-aika yhtiölainalle 2 on 5 vuotta. Yhtiölainan korko 12 kk Euribor + 2.5 %. Korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Yhtiölaina on maksettavissa pois kaupanteon yhteydessä.

Arvioitujen hoito- ja rahoitusvastikkeiden lisäksi peritään vesimaksua 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina. Autohallipaikkaosakkeen hinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Kohde on valmistunut 29.11.2021. Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Huoneisto
C68
Huoneistotyyppi
2h+kt+Ransk.
Pinta-ala
49 m²
Sijaintikerros
2/6
Parveke
Ei
Sauna
Ei
Käyntiosoite
Piispanportti 9
Kaupunginosa
Matinkylä
Postiosoite
02240 ESPOO
Kohde
Asunto Oy Piispanportin Sointu
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
B
Lämmitys
Kaukolämpö
Hissi
Kyllä
Myyntihinta
87 932,96 €
Lainaosuus
186 967,04 €
Velatonhinta
274 900,00 €
Hoitovastike
230,30 € / kk
Rahoitusvastike I (korko)
0,00 € / kk
Rahoitusvastike II (korko + lyhennys)
1 424,92 € / kk
Vesimaksu
20,00 € hlö / kk

Huippusijainti

Piispanportissa kaikki on lähellä

Piispanportin Soinnussa asut keskeisellä paikalla hyvien julkisten kulkuyhteyksien välittömässä läheisyydessä, mutta kuitenkin mukavasti Länsiväylän rauhallisemmalla puolella.

Vain alikulkutunnelin päässä kodistasi on Iso Omena, joka tarjoaa saman katon alla niin ruokailu-, majoitus-, ostos-, kuin huvittelumahdollisuuksiakin. Naapurissasi sinulla on sekä Olarin monipuoliset päivittäispalvelut että Espoon Keskuspuiston luonto ja merenrantaraitti uimarantoineen. 

Kuvituskuva

Ota yhteyttä

Lisää viestikenttään taloyhtiön nimi, josta olet kiinnostunut.
Hidden
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Suostun tietojeni käyttöön
Lähettämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse. Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi. Lisätietoja tästä
EKE-Rakennus Oy, myyntijohtaja Katri Waris

Tutustu asukkaiden tarinoihin