Piispanportti 7 A8

3 huonetta

, 60m2

Koko60 m2
Huoneistotyyppi3h+k
Velatonhinta375 000,00 €
Myyntihinta131 250,00 €

Asunto Oy Piispanportin Aura

Kolmio, jossa on juuri sopivasti tilaa.

Viihtyisä toisen kerroksen kolmio, jossa on avointa tilaa myös oleskelulle. Kodin keittiöön on valittu "Raikas" sisustustyyli, jonka alakaapistoissa ja korkeissa kaapeissa on kaunis puusyykuvio ja yläkaapistot ovat raikkaan valkoiset. Lattiamateriaalina on Tarkettin 3-sauvainen vaalea parketti. Lasitetulla parvekkeella on mukava viettää aikaa myös myöhemmin syksyllä.

Asunto Oy Piispanportin Aura

Piispanportin Aura – myynnissä modernit kerrostalokodit suositusta Piispanportin korttelista. 6-8 kerroksinen kerrostalo Aura valmistui omalle tontille Piispanporttiin, Olarin ja Matinkylän erinomaisten palveluiden äärelle. Yhtiössä on 63 asuntoa, joiden asuntokoot ovat 28 m² – 125m². Saatavilla vielä muutamia haluttuja kolmioita ja suurempia huoneistoja. Kauniit sisustusmateriaalit on huolellisesti valittu vastaamaan tämän päivän asumisen toiveita.

Asuntojen parvekeratkaisut vaihtelevat asunnon koon ja kerroksen mukaan. On lasitettuja parvekkeita, terassipihoja, ranskalaisia parvekkeita sekä yhdessä asunnossa kattoterassi. Taloyhtiön sisäpihalle muodostuu viihtyisä oleskelukeidas viher- ja istutusalueineen. Laadukkaat leikki- ja ulko-oleskelualueet mahdollistavat esimerkiksi grillijuhlien järjestämisen. Piha-alue rajoittuu rauhalliseen kallioiseen metsänäkymään.

Piispanportin Auran kodit ovat esteettömiä kulultaan. Auran lämmitysmuotona on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen patterilämmitys, joka on energiatehokas ja toimitusvarma. Pysäköintihalli sijaitsee kätevästi katutasossa olevassa kellarikerroksessa, johon on suora hissiyhteys. Autopaikkoihin on saatavilla latauspaikka sähköautolle. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Oman kodin hankinta kannattaa nyt!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden, olit sitten ensiasunnon ostaja tai haaveilet uudesta kerrostalokodista. Tekemällä asuntokaupat Piispanportin Aurasta vuoden loppuun mennessä nappaat itsellesi koko vuoden ruokaostokset sekä puolen vuoden hoitovastike-edun kaupan päälle!

Lisätietoa maksuista

Arvioidut vastikkeet: Rahoitusvastike 1:tä maksetaan enintään kahtena ensimmäisenä vuonna valmistumisesta lukien, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Rahoitusvastike 1 arvio on 0,0028 €/jyvitetty osake (sisältää vain koron osuuden, arvioitu korkokannan 4.9.2023 / 4,055 % mukaan). Rahoitusvastike 2 arvio on 0,0052 €/jyvitetty osake (lyhennysten alkamisen jälkeen, arvioitu korkokannan 4.9.2023 / 4,055 % mukaan). Lyhennysten keräämisen alkamisen ajankohdasta päätetään yhtiössä erikseen. Yhtiölaina maksettavissa kaupanteon yhteydessä.

:Arvioitujen hoito- ja rahoitusvastikkeiden lisäksi peritään vesimaksua 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Autopaikat 45 kpl myydään erillisinä osakkeina. Autohallipaikkaosakkeen hinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Kohde on valmistunut 26.10.2023. Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Huoneisto
A8
Huoneistotyyppi
3h+k
Pinta-ala
60 m²
Sijaintikerros
2/6
Parveke
Kyllä
Sauna
Ei
Käyntiosoite
Piispanportti 7
Kaupunginosa
Olari
Postiosoite
02240 ESPOO
Kohde
Asunto Oy Piispanportin Aura
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
B
Lämmitys
Kaukolämpö
Hissi
Kyllä
Myyntihinta
131 250,00 €
Lainaosuus
243 750,00 €
Velatonhinta
375 000,00 €
Hoitovastike
246,00 € / kk
Rahoitusvastike I (korko)
1 050,00 € / kk
Rahoitusvastike II (korko + lyhennys)
1 950,00 € / kk
Vesimaksu
20,00 € hlö / kk

Huippusijainti

Piispanportissa kaikki on lähellä

Olari sijaitsee Länsiväylän rauhallisella pohjoispuolella noin 15 kilometriä Helsingin keskustasta länteen. Iso Omenan palvelut ja hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat lähellä, vain alikulkutunnelin päässä. Myös omalla autolla pääset liikkumaan vaivattomasti. Olarissa on useita kouluja sekä päivä- ja iltapäiväkoteja. Lähiympäristö tarjoaa hyvät pyöräily- ja ulkoilumaastot. Keskuspuiston luonto Olarin pohjoisosassa ja merenrantaraitti uimarantoineen sekä kahviloineen ovat nekin lähettyvillä.

Kuvituskuva

Ota yhteyttä

Lisää viestikenttään taloyhtiön nimi, josta olet kiinnostunut.
Hidden
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Suostun tietojeni käyttöön
Lähettämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse. Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi. Lisätietoja tästä
EKE-Rakennus Oy, myyntijohtaja Katri Waris

Katso lisää Piispanportin Auran koteja

Tutustu asukkaiden tarinoihin