Piispanportti 7 A29

4 huonetta

, 91m2

Koko91 m2
Huoneistotyyppi3-4h+k+s+var
Velatonhinta573 300,00 €
Myyntihinta200 655,00 €

Asunto Oy Piispanportin Aura

Tervetuloa avaraan ja valoisaan kotiin, jossa on upea länteen päin avautuva parveke!

Tämä tilava asunto on suunniteltu erityisesti tilaa arvostaville. Kolme makuuhuonetta tarjoaa runsaasti tilaa perheelle tai mahdollisuuden luoda vaikka oman työskentelytilan. Avarat oleskelutilat kutsuvat yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Kodissa on oma sauna, joka tarjoaa rentouttavia hetkiä kiireisen päivän päätteeksi. Lisäksi käytännöllinen vaatehuone auttaa pitämään arjen järjestyksessä. Erillinen wc lisää arjen sujuvuutta. Suuri lasitettu parveke avautuu länteen päin. Keittiö on toteutettu ajattomaan tyyliin, valkoiset kaapistot ja harmaa työtaso luovat tyylikkään ja harmonisen ilmeen. Lattiamateriaalina on valittu Tarketin parketti, joka luo kodikkaan tunnelman.

Asunto Oy Piispanportin Aura

Piispanportin Aura – myynnissä modernit kerrostalokodit suositusta Piispanportin korttelista. 6-8 kerroksinen kerrostalo Aura valmistui omalle tontille Piispanporttiin, Olarin ja Matinkylän erinomaisten palveluiden äärelle. Yhtiössä on 63 asuntoa, joiden asuntokoot ovat 28 m² – 125m². Saatavilla vielä muutamia haluttuja kolmioita ja suurempia huoneistoja. Kauniit sisustusmateriaalit on huolellisesti valittu vastaamaan tämän päivän asumisen toiveita.

Asuntojen parvekeratkaisut vaihtelevat asunnon koon ja kerroksen mukaan. On lasitettuja parvekkeita, terassipihoja, ranskalaisia parvekkeita sekä yhdessä asunnossa kattoterassi. Taloyhtiön sisäpihalle muodostuu viihtyisä oleskelukeidas viher- ja istutusalueineen. Laadukkaat leikki- ja ulko-oleskelualueet mahdollistavat esimerkiksi grillijuhlien järjestämisen. Piha-alue rajoittuu rauhalliseen kallioiseen metsänäkymään.

Piispanportin Auran kodit ovat esteettömiä kulultaan. Auran lämmitysmuotona on kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen patterilämmitys, joka on energiatehokas ja toimitusvarma. Pysäköintihalli sijaitsee kätevästi katutasossa olevassa kellarikerroksessa, johon on suora hissiyhteys. Autopaikkoihin on saatavilla latauspaikka sähköautolle. Autopaikat myydään erillisinä osakkeina.

Oman kodin hankinta kannattaa nyt!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden, olit sitten ensiasunnon ostaja tai haaveilet uudesta kerrostalokodista. Tekemällä asuntokaupat Piispanportin Aurasta vuoden loppuun mennessä nappaat itsellesi koko vuoden ruokaostokset sekä puolen vuoden hoitovastike-edun kaupan päälle!

Lisätietoa maksuista

Arvioidut vastikkeet: Rahoitusvastike 1:tä maksetaan enintään kahtena ensimmäisenä vuonna valmistumisesta lukien, jolloin yhtiölainasta maksetaan vain korko. Korko on aina vähintään marginaalin suuruinen. Rahoitusvastike 1 arvio on 0,0028 €/jyvitetty osake (sisältää vain koron osuuden, arvioitu korkokannan 4.9.2023 / 4,055 % mukaan). Rahoitusvastike 2 arvio on 0,0052 €/jyvitetty osake (lyhennysten alkamisen jälkeen, arvioitu korkokannan 4.9.2023 / 4,055 % mukaan). Lyhennysten keräämisen alkamisen ajankohdasta päätetään yhtiössä erikseen. Yhtiölaina maksettavissa kaupanteon yhteydessä.

:Arvioitujen hoito- ja rahoitusvastikkeiden lisäksi peritään vesimaksua 20€/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Autopaikat 45 kpl myydään erillisinä osakkeina. Autohallipaikkaosakkeen hinta on 25.000 €, sähkölatauspaikka 27.000 €. Kohde on valmistunut 26.10.2023. Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Huoneisto
A29
Huoneistotyyppi
3-4h+k+s+var
Pinta-ala
91 m²
Sijaintikerros
5/6
Parveke
Kyllä
Sauna
Kyllä
Käyntiosoite
Piispanportti 7
Kaupunginosa
Olari
Postiosoite
02240 ESPOO
Kohde
Asunto Oy Piispanportin Aura
Talotyyppi
Kerrostalo
Tontin omistus
Oma
Energialuokka
B
Lämmitys
Kaukolämpö
Hissi
Kyllä
Myyntihinta
200 655,00 €
Lainaosuus
372 645,00 €
Velatonhinta
573 300,00 €
Hoitovastike
373,10 € / kk
Rahoitusvastike I (korko)
1 605,24 € / kk
Rahoitusvastike II (korko + lyhennys)
2 981,16 € / kk
Vesimaksu
20,00 € hlö / kk

Huippusijainti

Piispanportissa kaikki on lähellä

Olari sijaitsee Länsiväylän rauhallisella pohjoispuolella noin 15 kilometriä Helsingin keskustasta länteen. Iso Omenan palvelut ja hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet ovat lähellä, vain alikulkutunnelin päässä. Myös omalla autolla pääset liikkumaan vaivattomasti. Olarissa on useita kouluja sekä päivä- ja iltapäiväkoteja. Lähiympäristö tarjoaa hyvät pyöräily- ja ulkoilumaastot. Keskuspuiston luonto Olarin pohjoisosassa ja merenrantaraitti uimarantoineen sekä kahviloineen ovat nekin lähettyvillä.

Kuvituskuva

Ota yhteyttä

Lisää viestikenttään taloyhtiön nimi, josta olet kiinnostunut.
Hidden
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä
Suostun tietojeni käyttöön
Lähettämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse. Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen asuntomyynti@eke.fi. Lisätietoja tästä
EKE-Rakennus Oy, myyntijohtaja Katri Waris

Katso lisää Piispanportin Auran koteja

Tutustu asukkaiden tarinoihin